Slide
Slide

Първият петзвезден хотелски комплекс в Слънчев бряг днес отвори врати за сезон 2020

Слънчев бряг. Хотел Helena Sands се намира на самия бряг в северната част на Слънчев бряг, със спираща дъха гледка към морето. На разположение на гостите са самостоятелна, безплатна плажна ивица, открит и отопляем закрит басейн, СПА център. Хелена Резорт притежава свой уникален дух и магнетизъм.

Гостите на комплекса попадат в едно артистично пространство, в което са разположени над 1200 оригинални произведения- живопис, скулптура, стъклопис и др. Това придава на Хелена Резорт неповторима харизма на храм на изкуството. Съчетанието от природни красоти и уникално художествено творчество превръщат престоя на територията на комплекса във физическо и духовно преживяване, което зарежда с енергия и спокойствие. Комплексът предоставя отлични условия за семейна почивка и делови туризъм.

“Обещаваме Ви едно вълнуващо лято на брега на морето, безкомпромисно качество на обслужването и още по- високо ниво на хигиена, която за нас винаги е била приоритет. Вярвам, че с взаимна отговорност ще успеем да се справим с всяко предизвикателство!”- каза управителят на хотела  Цветан Иванов.

Хотелиерите ликуват! СПА центровете в България могат да работят

В ресторантите на хотела ще се сервират закуска и вечеря на бюфет, съобразно всички изисквания и указания на Световната здравна организация и Министерство на здравеопазването.

Служителите на хотела са обучени за работа в създалите се условия, а здравословносто им състояние се следи ежедневно. На разположение на гостите са лични предпазни средства, извършва се дезинфекция със сертифицирани препарати.

Нови дезинфектиращи продукти ще борят COVID-19 в българските хотели

С цен насърчаване на вътрешния туризъм хотелът обяви специална отстъпка от 20% за всички свои  гости от България.

Контакти за резервации:

Т: +35955420007

Е: sales@helenaresort.com

W: www.helenaresort.com

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията