В курорта Св. св. Константин и Елена започват 3-тите Празници на гроздолечението, виното и СПА терапиите с гроздови продукти
В курорта Св. св. Константин и Елена започват 3-тите Празници на гроздолечението, виното и СПА терапиите с гроздови продукти
Slide
Slide
Slide
Slide

Празникът на курорта 21 май ще бъде отбелязан с литургия,  дигитално издание на книгата „110 години Св. Св. Константин и Елена – Морска и СПА дестинация“ и онлайн изложба. 

Св.Св.Константин и Елена. С традиционна литургия и водосвет в двора на манастира „Св.Св.Константин и Елена“, на 21 май от 8,30 ще започне отбелязването на празника на едноименния курорт. По случай тържествения ден ще бъде издадена онлайн книгата „110 години Св. Св. Константин и Елена – Морска и СПА дестинация“ и ще бъде представена дигитална изложба на снимки от миналото и настоящето на курорта. С атрактивни промоции ще зарадват своите посетители обектите в курортния комплекс и ще отбележат старта на туристическия сезон.

Св. Св. Константин и Елена вече посрещна първите си гости при създадена максимално безопасна среда във всички хотели, ресторанти и СПА комплекси. Плажовете са подготвени за Лято 2020 и очакват редовните си посетители.

Известен с уникалното съчетание на вековен парк, морска и лечебна минерална вода, вече повече от век най-старият морски курорт в България е търсено място за почивка. Минералните води в Св. Св. Константин и Елена се използват за рехабилитация и релакс при различни заболявания, както и за подобряване на имунитета и общото състояние на човешкото тяло. Курортът предлага индивидуално изготвени лечебни програми и терапии.

Дигиталното издание на книгата, специалната оферта и виртуалната изложба могат да бъдат открити на сайта https://visitstconstantine.bg/online-izlojba.

Сподели публикацията