Макси празнува 1 година от своето впечатляващо завръщане на туристическата сцена
Макси празнува 1 година от своето впечатляващо завръщане на туристическата сцена
Slide
Slide
Slide
Slide

Велинград. 5-звездният “Макси парк хотел и СПА” днес празнува 1 година от своето впечатляващо завръщане на туристическата карта на България.

Сиси Беличенова – управител на Велинградския луксозен и СПА хотел “Макси”, получава красив букет от своите колеги за отношението и прекрасните резултати, които са постигнато екипно през последната година

“Измина една незабравима и много динамична година от повторното отваряне на хотела, изпълнена с очакване, емоции и радост. През тази година нашият екип продължава да се радва на своите постоянни и нови гости, с които станахме не само познати, но и приятели. Работим неуморно и очакваме нови предизвикателства и успехи. Преодоляваме трудностите с усмивка и подобряваме ежедневно нивото на услугите си. Учим се да бъдем всеотдайни и да създаваме комфорт и уют в сърцата на гостите си. Честит празник, колеги!”, сподели управителят на хотела Сиси Беличенова.

Хотел във Велинград получи наградата за най-добър 5-звезден луксозен СПА хотел (видео)

Емблематичният хотел във Велинград посрещна през последните 12 месеца туристи от близо 30 държави, а сънародници от цялата страна преоткриха своето ново любимо място за СПА ваканция в страната.

Най-голямата награда за екипа на хотела са отличните оценки и позитивните коментар в онлайн платформите. Елена от Великобритания е една от многото туристки, които е дала максималната оценка 10 в Booking за своя престой в хотела.

Това е най-добрият СПА хотел, който човек може да си пожелае. Превъзходни съоръжения, лукс и изключително обслужване, невероятен персонал и отлично“, пише Елена. 

Велинградският хотел Макси посреща Великден с красива украса и богата празнична програма

Десетка дава и Габриела, Германия. “Силно препоръчително за посещение в България! Напълно си заслужава цената. Имахме страхотно пътуване през уикенда. Силно препоръчително. СПА центърът е страхотен, а съоръжението е модерно. Там можете напълно да се отпуснете“, споделя гостенката.

Мария от България също откроява превъзходствата на хотела и старанието на домакините да предложат на своите посетители пълноценен престой. “Спа удобствата бяха невероятни. Хотелът разполага с красиво фоайе с голяма камина и пиано. Прекарахме си страхотно там с напитки след вечеря. Предвид броя на децата, които видяхме, мислехме, че ще ни събуди много рано от шума в коридорите, но всъщност хотелът беше доста тих и успяхме да си починем добре. Персоналът като цяло беше приятен и любезен”, е мнението на Мария.

Сиси Беличенова: Макси Парк Хотел & Спа цени своите туристи и ги привлича с отношението си и с внимание към детайлите

Марина от България е категорична, че удобствата в хотела са организирани много добре, персоналът е подкрепящ и професионален. “Храната беше невероятна! СПА центърът е един от най-добрите, които съм виждала! Всичко е страхотно! Силно препоръчително!“, пише Марина. 

Едуард от Съединените щати също е дал висока оценка и е оставил коментар, че всичко е било страхотно, а Елеонора от Ирландия е написала: “Изключително – храна, чистота, персонал, стая, СПА зона“.

Пролетна ваканция 2022 в Макси Парк Хотел & Спа 

В Трипадвайзер в последните коментари туристите също маркират своя престой с максимални оценки и отчитат, че Макси е любимият хотел за семействата им, когато са на СПА ваканция в България.Впечатлени са от декора, храната, гледката от стоята и не пропускат да отбележат вкусната храна и удобството на …. матрака.

5-звезден хотел във Велинград привлича туристи от цялата страна с комфорт, вкусна храна и лековита минерална вода

“Отидохме през зимата и с нетърпение очакваме да се върнем за лятото!”, пише Николас.

Сподели публикацията