Slide
Slide

Велинград. В сърцето на величествената Родопи планина, в най-високата точка в СПА столицата на Балканите, сред естествен боров парк се намира MAXI VELINGRAD – PARK HOTEL & SPA.

Гледката е уникална, а чистият въздух и тишината на природата ще Ви откъснат напълно от забързаното ежедневие. Известно е, че най-голямото богатство на Велинград са 80-те минерални извора, а лечебната сила на минералните води по традиция се използва още от римско време.

MAXI VELINGRAD – PARK HOTEL & SPA е единственият в България, който се захранва с минерална вода от два водоизточника с различни показатели.

Водата от водоизточник „Лъжене“ е подходяща за лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат, заболявания на нервната система, обменно-ендокринни заболявания, а тази от водоизточник „Каменица“ е изключително подходяща за лечението на дегенеративни ставни заболявания – шипове на гръбначния стълб (спондилоартрози), на коленни стави (гонартрози), на тазобедрени стави (коксартрози) и др., както и на възпалителни ставни заболявания: ревматоиден артрит, инфекциозни артрити, анкилозиращ спондилоартрит и др.

Есенен делничен пакет в Макси Парк Хотел & Спа

Велинград, снимка Руслан Йорданов

На разположение на гостите са 3 вътрешни басейна, единият от които солен със соли от Мъртво море, няколко джакузита с водни ефекти, 3 топила с лечебна вода и различна температура и 2 външни целогодишни басейна.

СПА зоната ще изненада приятно и най-взискателните гости с няколко вида сауни, парни бани, солна стая и солна сауна, просторна релакс зона, масажни и процедурни кабинети.

5-звезден комплекс в Сандански е избран за най-добър луксозен СПА резорт в Източна Европа

Природното богатство на MAXI VELINGRAD – PARK HOTEL & SPA, луксозната и уютна обстановка, доброто обслужване и качествената храна, приготвена от местни натурални продукти с много любов, са гаранция за незабравимо преживяване и пълно възстановяване.

Интериорът и удобствата в хотела са това, което ще удовлетвори претенциите и на най-изтънчения вкус.

Коледа 2021 в Макси Парк Хотел & Спа

Независимо дали предпочитате пълен релакс или дълга разходка сред гората по екопътеката, екипът на хотела ще направи почивката ви пълноценна и запомняща се.

Нова Година ‘2022

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията