Slide
Slide

Пловдив. Oт 1 ноември 2021 г. влиза в сила Зимното разписание на полетите от и до Летище „Пловдив“. От началото на ноември авиокомпания „Райънеър“ ще изпълнява полети по разписание до Лондон (Станстед) – два пъти седмично в дните понеделник и петък. От м. декември полетите до Лондон (Станстед) ще се изпълняват 3 пъти седмично, вкл. и ден сряда.

От 18 декември 2021 г. стартират редовни полети и до дестинацията Дъблин, които ще се изпълняват всеки вторник и събота.

Резервации може да се извършват на официалния сайт на авиокомпания „Райънеър“ (www.ryanair.com).

Кения, Канарските острови и Абу Даби в зимното разписание на летище София от 31 октомври

От 3 ноември 202 1г. започват редовни полети на авиокомпания „Уиз Еър”, които ще се изпълняват до дестинациите Лондон Лутън три пъти седмично в дните понеделник, сряда и петък, Меминген/Мюнхен Запад – всеки вторник и събота и Дортмунд – сряда и неделя.

Резервации може да се извършват на официалния сайт на авиокомпаия „Уиз Еър” (www.wizzair.com).

От януари до март 2022г. авиокомпания „Аркиа“ ще изпълнява чартърни полети от/до Тел Авив.

Летищата във Варна и Бургас обявиха зимното си разписание, има планирани над 2 500 полета до 20 дестинации от морската ни столица

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията