Slide
Slide

с. Равадиново/Созопол. Ново признание получи една от най-забележителните атракции не само в България, но и в Европа – Замъкът „Влюбен във вятъра“.

Този път родната атракция бе приятно изненадана, след като бе удостоена с приза за най-доброто място за сватбено тържество в света за 2021 г. Наградата бе връчена от Международната Асоциация на професионалистите за сватбени дестинации, чиято централа е в Съединените щати.

Церемонията се състоя в Турция и идва в момент, когато още не е отшумял отзвука от обявяването на Замъка „Влюбен във вятъра“ за „Най-добра европейска фамилна дестинация за 2021“.

Голямо признание! Замъкът „Влюбен във вятъра“ е победител в International Travel Awards

„Ние даже не знаехме, че сме включени сред номинираните обекти, разбрахме едва преди близо две седмици, че на базата на десетки показатели, включващи локация, архитектура, парк, романтична атмосфера и много други сме водещи в класацията пред обекти от Емиратите, Индия, Индонезия, Турция и Китай“, сподели собственикът и строител на Замъка Георги Тумпалов.

„Просто за наш късмет темата тази година е била „Романтика и приказен стил”. Точно това отговаря на атмосферата в Замъка, която привлича много двойки през всяка година да избират локацията за своето съдбовно „Да“, посочва още той.

Международната асоциация IADWP (International Association of Destination Wedding Professionals) обединява усилията на професионалисти от целия спектър, включващи сватбени агенции, хотели, фотографи, декоратори, режисьори на постановки и кулинарни специалисти. Наградата беше връчена на церемония в Истанбул лично от президента на Асоциацията Минти Кастила, а отличието имаше честа да бъде получено от управителя на българската забележителност  Янко Кръстев.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията