Slide
Slide

Сандански. 5-звездният термален комплекс в град Сандански  Медите Спа Резорт и Вили е избран за победител в класацията на World Luxury Hotel Awards за „Най-добър луксозен Спа резорт в Източна Европа“. Изключително сме горди от наградата, тя е признание за целият екип на Медите.

„Благодарим на всички за подкрепата и признанието! За целия ни екип е голямо предизвикателство да работим в тези условия и се гордеем с това, че получаваме поредната награда. Това, както е признание за нашия положен труд, така е награда и за България“, заяви за Bgtourism.bg управителят на хотела Дарина Костадинова.

„Въпреки трудностите и създалата се ситуация в световен мащаб, екипът ни се стреми да предостави на нашите клиенти комфорт и висок стандарт на обслужване.

InterContinental Sofia e обявен за бизнес хотел на годината, страната ни получава 6 награди

Усилията ни са насочени към популяризиране на спа дестинациите Сандански и Велинград и тази награда показва, че работим в правилната посока“, добави Костадинова.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията