Slide
Slide

София. Представители на авторитетни медии с туристическа насоченост в Израел са в България по покана на Министерството на туризма. Журналистите се включиха в опознавателен тур, който се проведе в периода 24.10-31.10 2021 г.

Целта на опознавателния тур е предоставяне на пълна и всеобхватна информация относно разнообразните възможности за туризъм в страната ни, подобряване на представата, отношението и доверието към дестинация България и адекватното ѝ представяне във водещите медии в Израел.

Тема на журналистическия тур е „Планински, ски и СПА туризъм в България“. Участниците ще посетят най-големите ни ски курорти Банско, Боровец и Пампорово, СПА столицата на страната Велинград, както и красиви природни забележителности в Родопите като Триградското ждрело, Орлово око и Ягодинската пещера.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията