Сиси Беличенова - генерален мениджър на Макси Велинград Парк Хотел и СПА
Slide
Slide

Пред Bgtourism.bg Сиси Беличенова – управител на Макси Парк Хотел & Спа в град Велинград

– Здравейте, г-жо Беличенова! Вие сте управител на Макси Парк Хотел & Спа – един от луксозните и любими хотели за ваканция, който бе удостоен с наградата на БХРА „Най-добър петзвезден luxury СПА хотел на 2021 г.”? Как се ръководи хотел и се постигат резултати в условията на световна пандемия?
Туристическият бранш в България и в световен план е един от най-пострадалите, както знаем всички. За мен успешният мениджмънт на хотел от такъв ранг в условията на пандемия е едно истинско предизвикателство. Това е и периодът, който ни затвърди основните приоритети за успешни резултати-добро качество на продукта, чистота и хигиена, внимание към детайла.

Президентът Румен Радев връчва награда на Сиси Беличенова по време на церемония на БХРА

– Велинград е прекрасно място за почивка в България, а градът е популярен като СПА столицата на Балканите. С какви продукти привличате вашите гости през зимните месеци?
– Разбира се, като най-добър петзвезден luxury СПА хотел на 2021 г. винаги сме се стремяли да се позиционираме като по-различния СПА хотел, единствен в града, захранващ се от два различни минерални водоизточника, всеки със своите лечебни свойства, което подплатено с внимание към клиента и детайла, екологична качествена храна, луксозна и уютна обстановка сред най-големия естествен боров парк в града, гарантира успеваемостта на един завършен туристически продукт, не само през зимата, а и целогодишно.

– Предстоят месеци с любими празници през февруари и март. Какви специални предложения ще имате към потребителите?
– Както всяка година и тази сме предвидили много романтични изненади, празнични програми, целодневна детска анимация за най-малките ни гости. За пакетите през март месец залагаме на традиционо българското както по отношение на програмата, така и на менюто.

Хотел във Велинград получи наградата за най-добър 5-звезден луксозен СПА хотел (видео)

– Вашият хотел е прекрасна сцена и за най-вълнуващите и незабравими моменти за влюбени и за семейства. Има ли интерес и резервации спрямо предходните години за провеждане на сватби, рождени и именни дни, тиймбилдинги и други събития?
– С годините и времето се убедих, че най-добрият турист е българският, особено в условията на пандемия. С гордост мога да кажа, че хотелът ни се обособи и като предпочитано място не само за лични празници, но и за фирмени събития, тиймбилдинги както на национално, така и на международно ниво.

Пакет 3-ти март ‘2022 в Макси Парк Хотел & Спа

Продължаваме да поддържаме успешно и до днес лоялност в отношенията с не малко фармацевтични компании, IT фирми и др., предлагайки истинска, вкусна, българска храна, великолепно обслужване, комфорт и професионализъм.

– Кои са любимите услуги на Вашите гости по време на престоя си в Макси Парк Хотел & Спа?
– Сърцето на Макси си остава СПА центъра ни с огромното разнообразие не само като съоръжения, но и като услуги.

Пролетна ваканция 2022 в Макси Парк Хотел & Спа 

Сред най-предпочитаните са авторски масаж Макси, двоен масаж, юмейхо, а емоцията с чаша отлежало уиски пред камината в панорамния ни лоби бар е миг, който остава завинаги.

5-звезден хотел във Велинград привлича туристи от цялата страна с комфорт, вкусна храна и лековита минерална вода

– Преди близо година нов собственик на хотела, който има над 10-годишна история, вдъхна буквално нов живот на петзвездния Макси Парк Хотел & Спа. Какъв инвеститор е той и какви цели заедно сте си поставили, за да може дестинация Велинград да привлече повече туристи?
– С екип, изграден от силно мотивирани професионалисти както в краткосрочен, така и в дългосрочен план целите и перспективите, които сме си поставили са едно прекрасно предизвикателство, което ежедневно се стараем да постигаме и надграждаме. Не липсват и нови идеи и подобрения, с които да изненадаме и удовлетворим очакванията и на най-изтънчените ни клиенти.

Снимки Макси Парк Хотел & Спа

Сподели публикацията