Замъкът в Равадиново
Slide
Slide

с. Равадиново/с. Неофит Рилски. Двете знакови за българския туризъм забележителности – Исторически парк и Замъкът „Влюбен във вятъра“, проведоха двустранни срещи през този месец. Ръководствата на двата туристически обекта, които изключително професионално представят себе си на националната и международна сцена, взеха решение да реализират съвместни рекламни кампании, обща бонусна програма с партньорските си фирми, съвместно участие в изложения и обмен на изложби и арт експозиции.

„Ние сме Созопол“ презентира богатствата на красивия ни черноморски град (видео)

Любипитен факт е, че двете атракции се намират в малки български села – в непосредствена близост до големи морски градове. Исторически парк е в село Неофит Рилски, близо до Варна, а Замъкът е в село Равадиново – близо до Бургас. Отдадеността на основателите и екипа им бързо ги превърна в световни забележителности, които ежегодно вече привличат огромен брой туристи от всички континенти. Последното им решение е пример за всички как правят големите в туризма, както и добро послание, че обединението прави силата и начин за по-бързо излизане от тежката ситуация, която Ковид-19 постави туризма в цял свят.

Историческият парк в с. Неофит Рилски

Ние сме вече повече от 20 години на пазара на туристическите услуги. Тенденциите за развитието на туристическите услуги в световен мащаб сочат, че приоритетно ще бъде развитието на атракционите. Ние с интерес следим появата и развитието на Исторически парк и сме готови да споделим опит, както в изграждането на инфрастуктурата и в управлението, така и в рекламата и продажбите“, сподели управителят на Замъка Янко Кръстев.

Ваканционно селище „Санта Марина“ ще е домакин на петия турнир от тенис веригата Уикенд тур

„Няма какво да делим и няма какво да крием“, категоричен е собственикът на Замъка Георги Тумпалов. „Вървят по нашите стъпки и бих се радвал, ако нашите съвети ги предпазят от нашите грешки. Искрено им желая успех.

Всички работим за доброто име на България!“,

добави основателят на Замъка.

Георги Тумпалов, вдясно

„Повече от всякога България и българският туризъм се нуждаят от единство и сътрудничество между заетите в сектора. С това партньорство екипът на Исторически парк показва, че е готов да работи с всеки, който допринася за доброто име и лице на България като страна и туристическа дестинация. Поздравяваме екипът на Замъка за успехите и постигнатото до момента.

Стъпили върху здравите основи на миналото, градим бъдещето с увереност, че заедно можем повече“,

заяви Цанко Колев – „Бизнес развитие“ в Исторически парк.

В Исторически парк откриха изложбата “Българската азбука”, посетителите ще могат да видят картините до края на май

Цанко Колев, Исторически парк

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията