Slide
Slide
Едно от любимите места край морето за тенисистите – ваканционно селище Santa Marina, отново ще събере любителите на аристократичния спорт. Условията са познати: организаторите на тенис веригата Уикенд тур и домакините се грижат за всички подробности по настаняването и тенис турнира, a участниците мислят само за това какво ще похапнат, кога ще отидат на плаж и как да победят в състезанието!
Созопол. Ваканционно селище „Санта Марина“ (Созопол) ще е домакин на петия турнир от семейната тенис верига Уикенд тур, съобщи за Bgtourism.bg организаторът Ивайло Цанков.
„За разлика от останалите ни събития, Santa Marina Open I е цели четири дни – един дълъг уикенд от 21 до 24 май. Така ще можем да прекараме повече време заедно, да се забавляваме със семействата и приятелите, да се порадваме на спокойствието на Созопол през май, да се насладим на морето без лятната тълпа… И да поиграем тенис, разбира се! С две думи, да се отпуснем в няколко дни без ангажименти, но с много приятни емоции“, сподели Цанков

Забавленията

​Ваканционно селище Санта Марина е място, от което няма да поискате да излезете дни наред – нито вие, нито децата, половинките, родителите или приятелите. Така че доведете всички!, съветват домакините.
Те посочват, че в комплекса има красиви паркове за разходки и разпускане, 5 плувни басейна, ресторанти и супермаркети, уелнес центрове, игрище за минифутбол и много други удобства. Вземете и децата – за тях има 5 специализирани басейна и детски кът, където да се забавляват на воля.

„Ние сме Созопол“ презентира богатствата на красивия ни черноморски град (видео)

Доведете и приятелите или роднините, с които обичате да играете тенис и които ще ви подкрепят в състезанието.
А между срещите ще имате достатъчно свободно време да споделите с тях всички морски наслади, които пожелаете.

Тенис турнирътЗа да се включите в турнира Santa Marina Open I – WT2021 има само едно условие: да обичате да играете тенис, да се състезавате и да се забавлявате.
Турнирът е за сингъл мъже и жени, както и всякакви двойки, на всяка възраст и с всякакви умения. Така че всички сте добре дошли!По време на дългия уикенд ще има състезания във всички възможни формати – поединично мъже и жени, двойки и смесени двойки. Традиционно ще наблегнем на сингъл турнирите, където ви гарантираме участие в 6 срещи.
Двама от участниците ще спечелят почивка в ваканционно селище Санта Марина, а победителите в турнирите ще бъдат наградени от винарска изба „Тиквеш”.
Ето какъв ще бъде графикът на турнира:
21 май, петък
Настаняването започва от 14:00 часа, но дори да пристигнете по-рано, нашите любезни домакини ще се погрижат за вас. На ваше разположение са 4 корта, на които ще имате възможност да потренирате до 20:00 ч.
18:30 ч. – 22:00 ч. – вечеря22 май, събота
8:00 ч. – 11.00 ч. – закуска
В 10:00 ч. е началото на квалификациите за мъже и жени.
18:30 ч. – 22:00 ч. – вечеря23 май, неделя
8:00 ч. – 11:00 ч. – закуска
Най-добрите 32-ма участници при мъжете продължават в основна схема, а за останалите сме предвидили утешителен турнир на групи. Стартираме в 9:00 ч.
На официална вечеря ще бъде изтеглен жребият за финалите.
18:30 ч. – 24:00 ч. – вечеря24 май, понеделник
8:00 ч. – 11:00 ч. – закуска
В последния ден е турнирът за двойки и елиминации. Започваме в 9:00 ч.
*Късно освобождаване – 16:00 ч.*за стаите, за които това е възможно
Предимствата

Както винаги, за участниците в тенис турнира са  осигурени най-добрите цени за нощувки в комплекса. Домакини подаряват и 10% отстъпка от консумацията в ресторантите в „Санта Марина”. Научете повече за настаняването и турнира и направете своята регистрация ТУК.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията