Slide
Slide

Добрич. Клубът по художествена гимнастика МИК-Гергана 90 ще получи килим, който е осигурен от Илиана Раева и с решението на Управителния съвет на Българската по художествена гимнастика, съобщи за BGtourism.BG Йовка Няголова – президент и треньор. Това ще стане на 18 януари – петък. С доставката на килима се е ангажирал Лео Кадели, който е създател на популярната група „Приятели, помагайте“. Очаква се той да пристигне утре в ранния следобед.

Лео Кадели помага на хора в цялата страна

Кадели се познава с Йовка Няголова от случая, в който добри хора помогнаха на Валерия Мюлер да участва в международен турнир по художествена гимнастика във Виена. Момичето не само осъществява мечтата си, но и печели два златни медала от състезанието. Килимът е с размери 13/13 метра.
„Състезателките тренират в зала Добротица. Имам договор за една година, но очаквам Община Добрич да ми реши проблема и да каже къде ще тренирам. Най-подходящи условия има в зала Русалка и в бившето училище Дора Габе. В Спортното училище имам 18 ученички, а за новия сезон до края на месеца ще картотекирам 60 състезателки. Изключително много съм признателна на Илиана Раева и на Българската федерация за голяма помощ, която оказват на клуба и най-вече децата да тренират при нормални условия“, сподели за BGtourism.BG Йовка Няголова.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията