Slide
Slide

София. Турция отново ще има силно участие на туристическата борса в София. Южната ни съседка по традиция се представя много сериозно във всичките си международните си изложения в Европа, като и този път не е подценила презентирането на туристическия си продукт. Националният щанд на Турция е и най-големият от международните участници – заявили са площ от 150 квадрата, информират за BGtourism.BG от Ваканция и СПА ЕКСПО.

Същата площ са заявили от родното ни министерство, което с националния си щанд подкрепя родните общини и компании в сферата на туризма. На изложението през февруари в столицата посетителите могат да открият информация за морските курорти Мармарис, Анталия, Алания, Бодрум, Кушадасъ, Кемер, Белек…, забележителностите на Истанбул – Синята джамия, църквата-музей Света София, двата султански двореца, превърнати в музеи – Топкапъ и Долмабахче, покрития пазар Капалъ Чарши, увеселителния парк Татилия, Памуккале, Кападокия, Ефес, скалния манастир Сумела, планината Немрут… и за още много туристически забележителности на Турция.

Щандът на Турция се очаква отново да бъде впечатляващ. Той ще се намира в зала 1 на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2019, от 14 до 16 февруари. На него ще се представят много турски туроператори, агенции, хотели, представители на общини, които ще ви предложат още примамливи преживявания и атракции.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията