Slide
Slide

Варна. Национална информационна агенция Bgtourism.bg вече ви информира за старта на първата по рода си в България инициатива “Дигитални маркетинг уикенди в туризма”.

Кампания, която в продължение на 4 уикенда специалисти ще споделят опит и знания подходящи за дигиталния маркетинг в туризма.

Първият уебинар се състоя на 13.02, като до края събитието,  участниците, които се включиха нараснаха на 94.

Тази седмица организаторите също са подготвили интересни теми в помощ на дигиталния маркетинг в туризма. Близо 25 останали свободни места в уебинарите, съобщава организатора на кампанията – агенция за дигитален маркетинг Бранд Стар.

№1! Световните броячи отчитат нови върхови постижения за Bgtourism.bg

На 17.02 – сряда от 19:00 участие ще вземе проф. Макс Старков, който ще сподели неговите препоръки за дигитален маркетинг след Covid-19 и какво можем да подобрим. Лекторът е подготвил и интересна статистика за пътуващите още преди Covid-19 да се появи.

Запазете своето място за уебинара тук.

Макс Старков

В събота 20.02 предстоят 2 теми свързани с видео маркетинга. Гостуват Любомира Любенова и Веселин Тонов. Дългогодишни специалисти в областта на видео маркетинга. Люба и Веско ще дадат отговор защо е важен видео маркетинга и как ни помага, възможен канал за продажби, както и практически насоки за създаване на видео.

Любомира Любенова и Веселин Тонов

Регистирайте се в уебинара тук.

Борислав Арапчев

На 21.02 се включва и доста емблематично име за дигиталните среди – Борислав Арапчев от агенция Serpact. Той ще представи възможностите за туристическите обекти през Google и Google My business. Запишете се в уебинара тук.

 

Пълната програма на инициативата може да видите тук.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията