Летище София, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

София. С цел повече удобство на всички пътници на „България Еър“, пристигащи и заминаващи, от 15.02. стартира организирана от наземния оператор Суиспорт денонощна сертифицирана лаборатория за PCR, антигенен и ламп тест за Covid-19 на Терминал 2 на летище София, съобщават от авиокомпанията. Резултатите на тестовете ще бъдат готови между 15 минути и 12 часа, в зависимост от необходимия вид тест. Всички пътници могат да ползват лабораторията.

„Предоставената възможност за тестване на летище е от изключително удобство на всички пътуващи, като напомняме, че предварително е задължително да се осведомят за актуалните изисквания за влизане в крайната дестинация, както и тези за трансферния пункт, ако има такъв“, съобщават от „България Еър“. Припомняме Ви, че досега на летището имаше лаборатория за антигенни тестове, като вече денонощно ще могат да се правят и PCR тестове. Пътниците на всички авиокомпании могат да ползват лабораторията.

№1! Световните броячи отчитат нови върхови постижения за Bgtourism.bg

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията