Варна, снимка Диана Михайлова/Bgtourism.bg
Slide
Slide

Варна. Съюзът на екскурзоводите в България ще отбележи Международния ден на екскурзовода – 21 февруари 2021 г., с няколко интересни събития. Членове на организацията ще представят онлайн видео презентации на любопитни теми пред широката общественост. Презентациите ще бъдат излъчвани във Фейсбук страницата на Съюза на екскурзоводите през целия ден на 21 февруари 2021 г., а след това ще бъдат поместени във YouTube канала на организацията. Презентациите ще бъдат безплатни и достъпни за всички. Единственото условие е любов и интерес към пътешествията и любопитните факти.

Членове на организацията ще проведат безплатна пешеходна обиколка за жителите и гостите на Варна на 21 февруари 2021 г. Безплатната пешеходна обиколка ще бъде на български език с тематичен маршрут по случай Международния ден на екскурзовода. Място и час на тръгване: 𝟏𝟎:𝟑𝟎ч., пред ТИЦ – Варна. Във връзка с въведените противоепидемични мерки, молим всички участници да спазват задължителна физическа дистанция!

Пускат директен полет от Варна до Дубай на 3 април

21 февруари програма на СЕБ за онлайн видео презентации:

ПРЕМИЕРА „България – декор на холивудски филми“ – Елена Георгиева, член на СЕБ и екскурзовод. Дата 21 февруари 2021 г. от 11.00 часа.

ПРЕМИЕРА “Домовете на старите розотърговски фамилии в Казанлък – част от архитектурната памет на Града на розите“ – Стефан Бозаджиев, член на СЕБ и екскурзовод. Дата 21 февруари 2021 г. от 12.00 часа.

ПРЕМИЕРА “От египетските пустинници до каньона на Русенски Лом – убежище на исихазма“ – Елка Цветанова, член на СЕБ и екскурзовод. Дата 21 февруари 2021 г. от 13.00 часа.

ПРЕМИЕРА “Черно море и Големият потоп“ – Катя Меламед, член на СЕБ, екскурзовод и археолог. Дата 21 февруари 2021 г. от 14.00 часа.

ПРЕМИЕРА “Екскурзоводът пред трудна задача. За научните факти, националната отговорност, политическата коректност, „патридиотизмът“, „чалга археологията“ и „прадедите ни от Сатурн“ –  Васил Тенекеджиев, член на СЕБ и археолог РИМ-Варна. Дата 21 февруари 2021 г. от 15.00 часа.

Как да подобрим дигиталния маркетинг по време на Covid-19

ПРЕМИЕРА “ЗАГАДЪЧНАТА БОСНА – ТАЙНИТЕ НА ПИРАМИДИТЕ И ОЩЕ ЗАГАДКИ НА БАЛКАНСКАТА ИСТОРИЯ“ – Бранимир Белчев, член на УС на СЕБ и екскурзовод. Дата 21 февруари 2021 г. от 16.00 часа.

ПРЕМИЕРА “С какво още може да впечатли Испания българските туристи. Подтема: Страната на Баските – познато и непознато“  –  Димитър Йонков, член на УС на СЕБ и екскурзовод. Дата 21 февруари 2021 г. от 17.00 часа.

Презентациите ще бъдат излъчвани във Фейсбук страницата на Съюза на екскурзоводите през целия ден на 21 февруари 2021 г., а след това ще бъдат поместени във YouTube канала на организацията.

№1! Световните броячи отчитат нови върхови постижения за Bgtourism.bg

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията