Slide
Slide

Варна. Българският туроператор „Абакс“ пуска директен чартърен полет от Варна до Дубай. Компанията е съобразила датите идеално с априлската ваканция на учениците, като това ще даде възможност на семейства, които обичат да пътуват с децата си, да резервират своята следваща ваканция. Излитането от летището в морската ни столица е на 3 април, а връщането е на 8 април.

„Само за няколко дни отчитаме огромен интерес на записванията за дестинация Дубай от Варна“, споделят от „Абакс“ за Bgtourism.bg.

Дубай за Всеки с полет от Варна

Цените започват от 1210 лева, като освен самолетен билет, летищни такси и трансфери, те включват 5 нощувки със закуски в специално подбрани хотели. В допълнение туристите имат 2 застраховки (включени в цената), които покриват и риска от заразяване с COVID-19, както и 50 % намаление на PCR тестове в лаборатории Рамус (ако към датата на пътуване има изискване за такива).

Екскурзоводите на място са сред най-добрите за дестинацията, с дългогодишен опит и хиляди доволни туристи, добавят от компанията.

„За приключенците имаме и много допълнителни екскурзии: Целодневна екскурзия на Стария Дубай, малката Венеция и The Frame (Ramkata); целодневна екскурзия до Бурж Халифа и ,,Танцуващите фонтани“; Аквариума в Дубай мол; Вечерен круиз; Сафари с джипове в пустинята на Дубай; Miracle garden и Butterfly garden- най-голямата цветна градина в света и единственият музей за пеперуди в света“, споделят още от „Абакс“.

ОФЕРТА ДУБАЙ ЗА ВСЕКИ

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията