Slide
Slide

София. Нискотарифната компания Wizz Air днес предлага 30% намаление* за полетите си от и до Милано. Топ офертата е валидна за селектирани полети от и до италианския град, за всички пътници и без ограничения за периода на пътуване.
Ако сте почитатели на италианската култура, мода и кухня, сега е моментът да си подарите ваканция до чаровния Милано и да направите резервация на wizzair.com или през WIZZ приложението. Макар да е широко известен като световна модна столица, градът е много повече от това и със сигурност ще ви изненада.

От 14 юли: Влизането в Гърция от България само с актуален отрицателен тест!

Величествена архитектура, десетки забележителности и културни събития, цветни паркове и градини, италианско еспресо, пица, паста, ризото, футбол и висша мода – всичко това е Милано и няма как да му устоите.

Когато и да сте в града, задължително трябва да посетите красивата Миланска катедрала Дуомо, църквата Santa Maria delle Grazie, където се пази шедьовърът на Леонардо да Винчи „Тайната вечеря“, както и оперния театър „Ла Скала“, чиято акустика ще ви погълне, а архитектурата и интериорът – ще ви пленят. Това е почти толкова задължително, колкото да се възползвате от летните намаления и да разхладите следобеда си с неустоимото италианско джелато.

Лятната ваканция в Хотел & СПА Астера в курорта Златни пясъци – пълноценна почивка за цялото семейство на крачка от морето

Независимо дали ще решите да посетите Милано този или следващ сезон, сега е моментът за резервация на wizzair.com. Специалната отстъпка от 30%* за полети от и до италиански град е валидна единствено днес за избрани полети, така че българските клиенти имат време до полунощ да се възползват и да подарят на себе си или на близките си едно по италиански чаровно приключение.

Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят WIZZ Flex към резервацията си, ако не са сигурни за периода на пътуване или маршрута – така ще могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация без допълнителни такси. Използването на тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Популярният остров Ибиса подарява едноседмична ваканция на здравните работници от цяла Европа

Wizz Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят с новите засилени хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът също трябва да носи ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ.

Водещ туроператор обяви ТОП 3 на най-продаваните си хотели в България, най-търсени сред българи и чужденци са хотели в Слънчев бряг

Дезинфекциращи кърпички се предоставят на всеки клиент при качване на самолета, списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки в самолета чрез безконтактно плащане. От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

Андраш Радо, мениджър Корпоративни комуникации в Wizz Air, коментира: „Милано е любима дестинация на българите както за ваканция, така и за шопинг, и затова днес с радост предлагаме отстъпка от 30%* за избрани полети от и до града. Призоваваме клиентите да се възползват от тази супер оферта и да направят своите резервации още сега на wizzair.com. Приятелски настроеният ни български екипаж с нетърпение очаква да ви посрещне на борда на един от самолетите ни с усмивка! Нашите засилени мерки за безопасност пък ще ви осигурят възможно най-безопасните условия на борда на най-зелената флотилия** в Европа.“

*30% отстъпка се прилага за цените на самолетните билети, включващи всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. Тази промоция е валидна само на 15 юли 2020 г. от 00.00 ч. до 23.59 ч. CEST („промоционален период“). Намалението от 30% важи единствено за избрани полети от и до Милано. Промоцията се отнася само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ. Периодът на пътуване е неограничен. Намалението не важи за групови резервации.
**Емисиите на въглероден диоксид на Wizz Air са най-ниските през финансовата 2019 г. сред европейските авиокомпании (57.2 гр/км/пътник).

Летовници от България, Сърбия и Румъния пълнят Бест Уестърн ПЛЮС Премиум Ин и Казино в Слънчев бряг

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията