Slide
Slide

Разлог. СПА комплекс Катарино е от първите модерни СПА хотели с прекрасни условия за целогодишен туризъм в региона на Банско и Разлог. Създаден през 2005 г. и изцяло обновен през 2018 г., той въплъщава в себе си представата за луксозна почивка и съвременна концепция за СПА и уелнес релакс или романтична СКИ ваканция.

СПА ПРЕЗАРЕЖДАНЕ ЗА ДВАМА 7.03. – 29.04.2021 г. (с 30% отстъпка за СПА пакета, при 3 нощувки)

Комплексът е разположен на площ от 31 000 кв.м. площ, живописно вписан в ландшафта на двете най-високите планини в България – Рила и Пирин. Това е само на 5 минути с кола от град Разлог и на 10 минути от Банско – най-известния ски център на Балканите. Близостта до летни и зимни съоръжения, но встрани от шумотевицата, прави комплекс Катарино притегателен център за истинска отмора и презареждане сред природата.

ПАКЕТ „ЗИМНА СПА & СКИ ВАКАНЦИЯ 2021 СЪС ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ“

Дизайнът на обновения Катарино СПА Хотел е творение на известната българска дизайнерка Мария Стоева.

Впечатляваща е хармонията между обем, форми и естествени материали, използвани при изграждането на комплекса, а чистите линии и елегантност са запазената му марка.

Комплексът разполага със 139 луксозни стаи и апартаменти в основната хотелска сграда, класически ресторант и механа с дегустационна секция за вина и мезета собствено производство, лоби бар, витамин бар, бар басейн, СПА § Уелнес център, вътрешни и външни басейни с обширни зелени площи с шезлонги за слънчеви бани, детски клуб и външни площадки, конферентен център със зали от 10 до 250 места, зала за тихи игри, магазин за дрехи и аксесоари, хранителен магазин, банкомат, собствена станция за зареждане на е-мобили.

ВИТАЛИТИ СПА ПАКЕТ ПРИ 2 НОЩУВКИ

Настаняване
В луксозния хотелски комплекс има 116 стаи и 23 апартамента. Те са ситуирани в основната хотелска сграда и предлагат комфорт и удобства на площ от 30 до 45 кв.м с ергометричните мебели, възможност за свързване на съседни двойни стаи при по-големи семейства и тераси с красиви масички и столове в по-голямата част от стаите и апартаментите.

Ресторанти и барове с натурални продукти от собствени ферми

Катарино СПА Хотел е място, където ще откриете вкуса на истински натуралните продукти. Те се произвеждат в собствените ферми на комплекса, разположени в екологично чистите региони на Рупите, Кресна и Предела. Месо, деликатесни мезета, колбаси, мляко, масло, мед, ароматен планински чай, домашно приготвена паста и хляб, собствени сладка от горски плодове, занаятчийска бира и пенливи вина по майсторски рецепти ще погалят сетивата Ви и ще Ви направят по-жизнени и здрави.

Комплекс Катарино предлага различни възможности за вкусно и здравословно хранене.

Прекрасният ресторант Катарино е с капацитет 290 места, сепарирани в 3 зали, блок маса и шоу кукинг за изключително богати, вкусни и разнообразни закуска и вечеря, средиземноморска кухня с истинска храна от собствени ферми за а ла карт меню в обедните часове. Просторната открита тераса към ресторанта предлага 100 места на открито и «зелена» гледка към върхарите на Пирин и открития басейн на хотела. Това е предпочитано място от гостите през горещите летни дни.

№1! Световните броячи отчитат нови върхови постижения за Bgtourism.bg

Механа Катарино е с капацитет от 90 места, с автентичен интериор, съчетаващ дърво и камък, с камина за зимните вечери. Тук можете да дегустирате български вина и мезета от собствената продукция на комплекса.

Просторен Лоби бар с 90 места и панорамна външна тераса със спираща дъха гледка към Пирин е подходящ за сутрешна напитка или следобеден релакс. Импровизираната библиотека с книги в лобито впечатлява днешните «електронизирани» гости.
Витамин барът ще Ви зареди с полезни за здравето коктейли и леки закуски, а бар басейнът ще разхлади летните горещини с разнообразни освежаващи напитки, както и сладоледени удоволствия.

СПА & Уелнес

Модерният СПА център предлага целогодишно вътрешен басейн

с джакузи пещера и външен басейн за възрастни, захранени с лечебна минерална вода с температура 34 градуса С. Външният детски басейн работи само през лятото. В допълнение към басейните са безплатните ни съоръжения за гостите, избрали Катарино СПА: финландска, инфрачервена и кива сауни, лакониум, тепидариум, 2 парни бани, леден фонтан, панорамна релакс зона с открита камина, фитнес с оборудване на Technogym.
Срещу доплащане можете да ползвате топло помещение с благородни камъни, серайл баня и ароматна вана с минерална вода.
Уелнес зоната е не по-малко впечатляваща с иновативните си криолед терапии за красота и възстановяване, качествена френска козметика и натурални етерични масла като съставка в програми за изтриване на следите на времето.

За семейства с деца

Катарино СПА е любимо място за семеен отдих с деца.

За малките палавници има изградени две нови площадки на открито с люлки, пързалки, катерушки, люлки тип «везна», пясъчници, открити площадки за федербал, топка и весели игри.

Потопете се в луксозната и приятна атмосфера на нашите 2-спални апартаменти, разположени в самостоятелни 2-етажни фамилни къщи (вили Вихрен), намиращи се извън хотелската сграда.

За студените дни сме предвидили детския клуб на закрито с аниматор, с обезопасен сух «басейн“ с топки, маси за рисуване, пързалка, детска печка за готвене и пералня, въздушен хокей, дартс, електронни игри, зала за тихи игри.
Топлият външен детски басейн е отделен от басейна за възрастни и осигурява максимален комфорт за децата и техните родители.

Директни резервации чрез системата за онлайн резервации TL Booking Engine на TravelLine

В СПА центъра предлагаме детски масажи със специални биомасла, а в ресторантите имаме атрактивно детско меню, съобразено с вкусовите предпочитания на малките гости и изискванията за здравословно хранене.
За различните сезони сме разработили специални програми за семейства с деца с насоченост спорт, изкуства и опознаване на природата.

Корпоративни събития и ивенти

Ако планирате тиймбилдинг, обучение или бизнес срещи, изберете Катарино СПА Хотел. Разнообразието от 3 зали с капацитет от 10 до 250 места, професионална модерна техника, възможността да комбинирате сериозните занимания с релакс, просторните външни площи и собствени спортни съоръжения, летни и зимни активности в региона определят Катарино СПА Хотел като топ хотел за бизнес ивенти, обучения, конференции и семинари.

Красивата природа и дадености на комплекса го нарежда сред най-предпочитаните дестинации

за сватби, частни партита, кулинарни тиймбилдинги и детски рождени дни.

Сезоните в Катарино

Зимата в Катарино СПА Хотел е истинско преживяване със заснежените върхове и романтична белота, обгръщаща комплекса от всички страни.

Подаръчни ваучери по специални поводи

Хотелът организира регулярни трансфери до ски лифта в Банско и обратно за почитателите на зимните удоволствия.
Избегнете опашките на лифта и си купете ски карта директно на рецепцията на хотела.

Комплексът има собствен ски гардероб

и разполага с нови ски и сноуборд-ове, модели от 2017 година, както и нови обувки. Имаме съоръжения за сушене и подгряване. Предлагаме и сервиз на ски оборудването.

Ски оборудването, предлагано в ски гардероба на Катарино СПА Хотел, е на преференциални цени за гостите на комплекса.

Пролет, лято, есен, зима – сезонът е без значение, ако сте решили да направите активен отдих сред природата, да наберете сили за бизнес начинанията си, да възвърнете блясъка на кожата си и усмивката от изпълнен с позитивни емоции ден.

СПА & СКИ РЕЛАКС 7.03. – 10.04.2021 г. (с 15% отстъпка, със закуски и вечери, при мин. 4 нощувки)

Пешеходни преходи с опознаване на растителни видове и птички, конна езда, АТВ, оффроуд, рафтинг по Струма, пейнтбол, стрелба със стрелички, велопоходи, екскурзии до красиви природни забележителности и исторически местности, голф – това са само част от идеите за активна почивка извън зимата. Можете да поддържате формата си с тенис на корт с настилка тартан в самия комплекс. Не пропускайте да си устроите и мини тиймбилдинг в 4-пистовата боулинг зала на хотела.

Почувствайте природата в Катарино СПА Хотел и бъдете щастливи!

За връзка с Катарино СПА Хотел
t: +359 893 088 983; e: reservation@hotelkatarino.com; www.hotelkatarino.com
Разлог, България

Катарино СПА Хотел е член на Български съюз по балнеология и СПА туризъм

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

*публикация

Сподели публикацията