Slide
Slide

София.  Защо да изберете машината за резервации Booking Engine на TravelLine?

15 несравними функционалности, даващи отговор на въпроса Защо:

  1. Имате свободата 24/7 да управлявате най-изгодните за всеки хотелски комплекс директни онлайн продажби от облачно базиран Extranet, и чрез мобилното приложение appTL Extranet за Android & iOS от всяка точка с Internet покритие
  2. Индивидуален адаптивен дизайн с клиентска насоченост, съобразен с корпоративната визия на сайта, дефиниране на търсене възрастни/деца, визуализиран изцяло от TravelLine на хотелския сайта

Лесни и бързи стъпки за резервация от всяко устройство (настройва се към всякакви екрани на компютри, таблети и смартфони) при избор от над 22 езикови и валутни версии

Гостите правят избор на настаняване и допълнителни услуги, избират предпочитан метод на плащане и получават веднага потвърждение за резервацията.

  1. Система, която не прехвърля към други страници и запазва трафика на Вашия сайт

Безплатно ползване на TravelLine: Analytics за анализ на Internet продажбите през сайта

  1. Актуализира информация и данни до 7 секунди
  2. Банери Ключови предимства за директна резервация USP, pop-up Discounts, Smart Widgets & sensitive motivators
  3. Работи с неограничени Промо кодове и таргетни групи
  4. Интеграция с метатърсачки (Google, TripAdvisor & Trivago)

TravelLine е Integration партньор на Google, Trivago, Tripadvisor, даващо изключителни възможности за директни продажби на хотелиерите, ползващи TL Booking Engine

  1. Поддържа сложни ценови конфигурации/ограничения и правила за промени

Конфигуриране на неограничен бр. и различни Rates (BestOffer, early booking, Free nights, HotDeal, Long stay, Customer rate, Last minute, Upgrade, 7=6, празнични и специални оферти, уикенд и спа пакети и т.н), специални отстъпки, правила за промени, допълнителни услуги.

  1. Поддържа популярни методи на плащане, Virtual Pos, PayPal, Stripe, банков превод, платежни системи, без такса при резервиране

Обвързвате различни методи на плащане към различни тарифи за идентичен период.

  1. Резервиране на допълнителни услуги (спа услуги, паркинг, цветя, вино, спортни активности, детски забавления, и т.н.) и на услуги, необвързани с настаняване (напр. достъп до Аква парк, housekeeping в Апарт комплекс, и т.н.)
  2. Активен Mail marketing & персонализация
  3. Stay booked in social networks – get more direct reservations 

Директна кънекция с Instagram.

  1. Функция Multiaccount при повече от 1 хотел или места за настаняване

Ще Ви позволи от едно място да управлявате online продажбите на различни хотели

  1. TL Assistant в Extranet-а

Незаменим инструмент за статистика, дневни задачки, цифри, графики, данни за търсени дати за резервации, пакети и т.н.

  1. Функция за удовлетвореност от процеса на резервиране на гостите на сайта

Демо версия за Booking Engine дава още по-детайлна представа Demo®

💯 % Искате да направите всяка втора резервация – Ваша директна резервация!

Данните за 12.2020-02.2021 показват драстично увеличение на нови (активни) резервации през TL Booking Engine на всички партньорите на TravelLine в България, в сравнение с периода 12.2019– 02.2020 – запазва се позитивната промяна за пътувания.

Също така, расте % на директните резервации спрямо ОТА канали, като средните % за всички партньори са съответно 29%, 37%, 42%т.е тенденцията е ясна и категорична, и работейки с TL Booking Engine на TravelLine, можете да увеличите и директните резервации! 

Наш първи таргет е реализиране на директни онлайн продажби на нива 30%- 50%, в средносрочен план – това постигаме заедно с нашите активни партньори, категорично заявява г-н Стефан Карапанчев, CEO TravelLine Bulgaria.

И допълва: „Интересуваме се от ръста на онлайн продажбите на нашите партньори – хотелиери, постигнатите резултати и работим заедно за успеха на всеки хотел, защото той е и наш успех! Ако Ваш активен приоритет са директните продажби и искате резултати, TravelLine e Вашият надежден партньор!“

🤝 За повече информация по актуалната ЕКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА НА TRAVELLINE моля свържете се с екипа на TravelLine Bulgaria: https://travelline.bg тел. +359885302994, +359886171606, е-mail: welcome@travelline.bg и след няколко работни дни ще можете да продавате с несравнимият Booking Engine на сайта си!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

*публикация

Сподели публикацията