Красимир Станев
Slide
Slide

Златни пясъци. Министерството на туризма връчи отличието “Златна роза” и грамоти на Красимир Станев – изпълнителен директор на Албена АД, проф. Стоян Маринов – преподавател по туризъм в Икономически университет – Варна, и на Варненската туристическа камара.

Отличията са за изключителни услуги в развитието на туризма.

Общините Несебър, Варна и Приморско са посрещнали най-много туристи през лятото

Варненската организация получава признанието навръх 30-годишнината си, а Станев и Маринов са значими личности и с ярко присъствие не само на картата на българския, но и на световния туризъм.

Грамотите бяха връчени лично от министъра на туризма доц.д-р Стела Балтова по време на срещата с туристическия бранш в курорта „Златни пясъци“.

Стела Балтова: 70% е увеличението на туристите това лято спрямо м.г. (видео)

Председателят на ВТК Илин Димитров връчи на Стела Балтова грамота и орден за личния й принос в туризма по повод юбилея на организацията във Варна.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията