Каварна. На 1 юни (събота) от 13 часа в Художествена галерия „Христо Градечлиев“ международно признатия психотерапевт, преводач и автор на 11 книги – Мадлен Алгафари ще представи книгата си „Поправителен за родители”.

В своите групови и индивидуални психотерапии, както и в провежданите уъркшопове, Мадлен Алгафари се стреми да помогне на хората да се освободят от страховете и погрешните представи за себе си и да потърсят нов път към вътрешно спокойствие и щастие. Голяма част от работата й е насочена към отношенията вътре в семейството – както между партньорите, така и между родители деца. Именно на сложния свят на родителството е посветена и последната й книга „Поправителен за родители”.

Книгата обхваща най-важните проблеми в развитието на детето – от бременността и раждането до зряла възраст. От как да казваме „не“ на детето, през разграничаване на понятия като „свобода“ и „свободия“ до сблъсъка с наркотици и кибертероризъм авторката обхваща различни аспекти от отношенията родител-дете, така че всеки да намери по нещо важно и актуално за себе си.

Срещата – разговор с Мадлен Алгафари се организира от Община Каварна. Гостите ще могат да разговарят с авторката на книгата и да зададат своите въпроси по темата.

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA