Slide
Slide

Японските авиолинии предоставят хиляди безплатни полети по време на Олимпийските игри в Токио за всички, които желаят да опознаят повече Япония

Токио. Туристите, които ще присъстват в Япония по време на  Олимпиадата в Токио тази година, могат да получат възможността да посетят останалата част от страната без да се налага да отделят допълнителен бюджет за тяхната ваканция.
Вътрешните полети ще бъдат на разположение за всички пътуващи между 1 юли и 30 септември, като този период съвпада с датите на провеждането на най-големия спортен форум на планетата, съобщава Mirror.

Необходимо е да пътувате до Япония, за да може да се възползвате от полетите, но това може да бъде добра идея да добавите допълнителна спирка към вашия маршрут.
Най-добрата част е, че можете да кандидатствате като група до четирима души, така че няма нужда да оставяте вашите приятели на Олимпиадата.
Приложенията ще бъдат достъпни през февруари, като се предлагат четири възможни дестинации, но има и една особеност. Няма да разберете къде отивате, когато резервирате. Японските авиолинии ще Ви уведомят в рамките на три дни от вашето заявление, ако сте одобрени.
Предлагат се полети за връщане от Токио и Осака, за да може Вие да изберете място за отпътуване или пристигане. Това е с цел удобно да планирате вашите пътувания.

Габриела Тодорова

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията