Slide
Slide

Велинград. Путин, Сталин и Брежнев отвеждат туристи в света на траките и техните светилища в Родопите. С имената на руските вождове са кръстени джиповете на Safari Adventure Velingrad, научи bgtourism.bg. Туристическата компания се утвърди у нас като предпочитан партньор за реализиране на индивидуални и групови посещения в красиви местности. Новият им маркетингов ход се превърна в истински хит сред любителите на природата, които с руски джипове се втурват към интересни приключения в планината. Путин, Сталин и Брежнев отвеждат гостите до изумителните гледки пред, които туристите остават без дъх.

Туристическата сензация вече достигна до руските медии, като скоро у нас ще пристигне местна телевизия. Журналистите ще се качат на руските джипове с атрактивни имена и ще изживеят целия тур. На чудесните разходки из Родопите вече са се насладили гости от 12 държави.

Звездите от руския сериал „Кухня“ идват на световното за готвачи и бармани в Равда

„Успешно е съчетана голяма част от историята на България в едно – тракийските ни предци, тясната връзка между България и Русия, като всичко това съчетано с красотата на Родопите дава възможност на нашите туристи не само да вдигнат адреналина си, но и да се заредят с нова позитивна енергия“, посочват от Safari Adventure Velingrad.

От компанията споделят, че напоследък това е предпочитаният нестандартен тиймбилдинг за големите фирми. Организират се индивидуални и групови сафарита.

Съдействаме на нашите читатели за по-бърза връзка с организаторите, като публикуваме техните координати. За връзка с Safari Adventure Velingrad – фейсбук: Сафари Велинград, сайт: www.adventure-velingrad.com, телефон 0884 272 411

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията