Slide
Slide

Атина. Туристическият гигант TUI насрочи първите пристигания на туристи до гръцките дестинации през март 2022 г. Това стана ясно, след като гръцкият министър на туризма Василис Кикилиас посрещна в Атина Себастиан Ебел – финансов директор на TUI Group, и Томас Елербек – член на Изпълнителния комитет на групата и директор на групата Корпоративни и външни работи TUI Group. Тримата обсъдиха въпросите относно сътрудничеството си в туризма и създаването на Академия ТУИ в гръцката столица.

Ебел и Елербек потвърдиха, че Гърция е една от най-важните дестинации за TUI и заявиха, че групата се стреми да надхвърли целта от 3 милиона посетители, постигната през 2019 г. – преди пандемията. TUI Group е със седалище в Германия. Компанията включва повече от 400 хотела и курорти в 100 дестинации по света – с първокласни марки като RIU, TUI Blue и Robinson – в своето портфолио.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията