Туристическият гигант TUI планира първите пристигания в Гърция през 2022 г. да бъдат през март
Туристическият гигант TUI планира първите пристигания в Гърция през 2022 г. да бъдат през март
Slide
Slide
Slide
Slide

Атина. Туристическият гигант TUI насрочи първите пристигания на туристи до гръцките дестинации през март 2022 г. Това стана ясно, след като гръцкият министър на туризма Василис Кикилиас посрещна в Атина Себастиан Ебел – финансов директор на TUI Group, и Томас Елербек – член на Изпълнителния комитет на групата и директор на групата Корпоративни и външни работи TUI Group. Тримата обсъдиха въпросите относно сътрудничеството си в туризма и създаването на Академия ТУИ в гръцката столица.

Ебел и Елербек потвърдиха, че Гърция е една от най-важните дестинации за TUI и заявиха, че групата се стреми да надхвърли целта от 3 милиона посетители, постигната през 2019 г. – преди пандемията. TUI Group е със седалище в Германия. Компанията включва повече от 400 хотела и курорти в 100 дестинации по света – с първокласни марки като RIU, TUI Blue и Robinson – в своето портфолио.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията