Slide
Slide

Албена. Ваканционно селище „Албена“ участва с два от хотелите си на първа линия в конкурса „Отново заедно“, съобщи Маргита Тодорова – Директор „Експлоатация, маркетинг и продажби“. Хотелите са Елица и Нона, които са на самия плаж и имат прекрасна панорама към морето, както и стаи към парка.

Туристическите обекти в България с ваксиниран персонал ще имат стикери, първият получи ваканционно селище „Албена“ (снимки)

Припомняме Ви, че „Отново заедно“ е програма на Министерството на образованието и науката с бюджет от 15 милиона лева, които трябва да стигнат за шестдневна почивка на 30 000 ученици и придружаващия ги педагогически персонал.

Албена, снимка Руслан Йорданов

Средно за ученик са отделени по 500 лева. До 23 юни ще се приемат документи за кандидатстване, а програмата ще продължи до 14 септември или до изчерпване на средствата.

Илин Димитров: Инициативата на Албена за ваксиниране на работниците си е огромна стъпка на туризма ни към Сезон ‘2022 (видео)

„Организирали и предоставили сме нашата оферта, като смея да твърдя, че тя е конкурентноспособна, включва спорт, настаняване, опознавателни беседи, екскурзии и др. Ще посрещнем не само семейства през летния сезон, но и деца от България“, заяви Тодорова на пресконфернция в хотел Маритим Парадайз Блу. Тя посочи още, че безопасността, която е определяща в днешно време, е изведена на едно водещо място във ваканционното селище.

Чисто и красиво е в Албена, гостите на курорта се наслаждават на впечатляващия Розариум с хиляди цветя (снимки)

Броят на гостите в края на тази седмица ще нарасне до близо 4 хиляди, като почиващите са основно българи, румънци, украинци, чехи и французи.
„Очакванията ни са, че този сезон ще бъде по-добър от м.г. и нашите усилия ще бъдат насочени към това“, добави Тодорова.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията