Пампорово
Slide
Slide

Пампорово. Цените на дневните лифт карти ще бъдат промоционални от следващата седмица в зимните ни курорти Пампорово и Боровец. Новата седмица в красивия курорт в Родопите – Пампорово, ще започне с цена за лифт карта от 52 лева за възрастен. Младежите и хората над 65-годишна възраст ще заплащат по 42 лева, а децата – по 31 лева. На по-ниска цена гостите на комплекса ще могат да получат ски и сноуборд пакети.

Пълният ценоразпис може да разгледате в www.pamporovo.me, а услугите да закупите директно онлайн – само на един клик разстояние! До 35% е отстъпката в 5-звездните хотели на дружеството – Перелик и Орловец.

Пампорово – националното зимно съкровище, с което всички българи се гордеем (снимки+видео)

Ден по-късно – от 16 март (вторник), и Боровец въвежда промоционални цени за лифт картите, които може да откриете тук. Атрактивно предложение за настаняване предлага и хотел Radina’s way в Боровец през март – 62 лева на човек (настаняване в двойна стая, закуска и ползване на СПА зона.).

Христомир Куцаров: И през март Боровец е прекрасно място за ски ваканция, ще зарадваме нашите гости с по-атрактивни цени

Ски зона Боровец за зимен сезон 2020/2021 ще остане отворена до 15-ти април, ако метеорологичните условия са благоприятни и има достатъчна снежна покривка.

До 14-ти март включително пистите за нощно каране в Боровец ще бъдат отворени всяка вечер от 18:30 до 22:00 часа.

От 15-ти март, осветените писти в ски-център „Ситняково“ ще работят само в сряда, четвъртък, петък и събота със стандартното работно време от 18:30 до 22:00 часа.

От 15-ти март ски гардеробите Rila Premium Rentals и Rila Ski Rentals & Depot ще работят със стандартно работно време от 08:00 до 22:30 часа в сряда, четвъртък, петък и събота. През останалите дни работното време на гардеробите ще бъде от 08:00 до 17:00 часа.

Цените на лифт картите и билетите в Банско за този зимен сезон може да разгледате тук.

Камелия хотел Пампорово ****

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията