Slide
Slide

Дигитализацията превърна Пампорово в курорта на бъдещето! Зелен, иновативен, модерен и отдаден на своите гости и на новостите в туризма

Пампорово. Този сезон нови цифрови услуги гарантират удобство в ски зоната и в хотелите в Пампорово. На http://pamporovo.me посетителите в курорта могат да правят директни онлайн покупки на ски услуги и да резервират нощувки в хотели Орловец и Перелик през онлайн платформи.

Нов уеб магазин предлага опции за презареждане на безконтактни лифт карти и закупуване на лифт карти и пакети с включено ски училище и оборудване. Закупете или презаредете лифт карта директно и можете да получите своята ски карта от безконтактните pick-up устройства и картомати в ски зоната, като сканирате QR код.

Друго удобство е платформата за онлайн резервации, през която туристите могат директно да резервират престой в хотели Орловец и Перелик, следвайки актуална наличност, специални оферти и отстъпки за предварително направена директна онлайн резервация.

Двете онлайн платформи са интегрирани на новия уебсайт на курорта, позволявайки всеки сам да планира престоя си и закупи предварително основните пакети за настаняване и ски услуги.

Ежедневна и точна информация относно метеорологичните условия може да бъде предоставена по всяко време от метеорологичните станции в ски зоните или от автоматичната система за запис SNOWTIS. Шест камери на живо са достъпни на уебсайта в реално време.

Зимни оферти в хотел Орловец 5* с 20% отстъпка

През този сезон се предлага нова програма за младежи от 12 до 18 години. В продажба влизат допълнителни ски пакети за начинаещи и напреднали, които дават максимално разнообразие и комбинация от ски услуги.

Зимни оферти в хотел Перелик 5* с 20% отстъпка

Сред новите пакети са „Първи стъпки в ските“ и „Научи се да караш ски и сноуборд“, които предлагат промоционални условия за начинаещи.

Курортът предлага и допълнителни активности за приятно преживяване сред природата като зимни преходи със снежен гид и снегоходки, моторни шейни и конна езда, спускане с туби и шейни.

В крак с последните тенденции, Пампорово предлага и варианти за изнесен офис в планината. В ски зоната или в хотела, работата може да се превърне в удоволствие, а планината във вдъхновение.

Конферентен център Пампорово е едно от местата в курорта, което предоставя всички условия за творчески кът и приятна работна обстановка, технически оборудван с обособени индивидуални зали и бърза интернет връзка.

Допълнително предложение за всички гости в курорта е и луксозния Body & Soul SPA Lounge Перелик – истински специално място и източник на лечебната сила на планината.

Ски & Спа пакет в Body & Soul Spa Lounge

Центърът е с обща площ 2500 м2 съчетава изтънчен дизайн, иновативни технологии и блажена атмосфера – не просто почивка, а място за презареждане и връзка с природата.

Богатото спа меню в Body & Soul Spa Lounge предлага уелнес и SPA услуги на най-високо ниво и голямо разнообразие от персонализирани процедури, козметични терапии и масажи за постигане на цялостен баланс в тялото и ума.

Туристите закупили лифт карти ползват 15% отстъпка от цените за достъп до Body & Soul SPA Lounge срещу предоставяне на валидна за деня лифт карта.

Всички актуални новини и промоции могат да се следят на сайта www.pamporovo.me и номер 0700 17 702, както и в социалните канали на курорта във Facebook, Instagram и YouTube канал, където Пампорово присъства активно с директни включвания, Live stream от конкретни места и събития, онлайн игри, Giveaway кампании и последни новини от курорта.

Хотелите „Орловец“ и „Перелик“ са членове на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията