KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Slide
Slide

Каварна. Община Каварна започна проучване за процедура по отдаване под наем на общински комплекс в курортната зона на града. Същият се състои от хотел, ресторант, открит басейн и прилежащи части, съобщиха от кметската управа.

Предстои да се уточнят параметрите по цената, срока, инвестициите и др. След окомплектоването, същите ще бъдат предадени на ОбС за разглеждане, обсъждане и вземане на решение.

Wizz Air обяви полети до 7 нови дестинации от Бургас, открива своя база в морския град

Извършеният одит на общинския комплекс през миналата година показа, че е наложителна цялостна промяна в концепцията за съществуването на общинския комплекс, както и да се подобри качеството на услугата, предлагана в него, да се промени облика му и да се привлекат инвестиции. Резултатът от тези мерки ще доведе повече туристи в общинския комплекс и в града.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията