Община Каварна възнамерява да отдаде под наем почивна база край морето
Община Каварна възнамерява да отдаде под наем почивна база край морето
Slide
Slide
Slide
Slide

Каварна. Община Каварна започна проучване за процедура по отдаване под наем на общински комплекс в курортната зона на града. Същият се състои от хотел, ресторант, открит басейн и прилежащи части, съобщиха от кметската управа.

Предстои да се уточнят параметрите по цената, срока, инвестициите и др. След окомплектоването, същите ще бъдат предадени на ОбС за разглеждане, обсъждане и вземане на решение.

Wizz Air обяви полети до 7 нови дестинации от Бургас, открива своя база в морския град

Извършеният одит на общинския комплекс през миналата година показа, че е наложителна цялостна промяна в концепцията за съществуването на общинския комплекс, както и да се подобри качеството на услугата, предлагана в него, да се промени облика му и да се привлекат инвестиции. Резултатът от тези мерки ще доведе повече туристи в общинския комплекс и в града.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията