Slide
Slide

Сапарева баня. Две неустоими оферти на бутиковия хотел 103° Hotel & SPA в Сапарева баня привличат гости от цялата страна. Едното предложение дава възможност на туристите да получат безплатна нощувка (Оферта Плащате 2, получавате 3 нощувки в 103° Hotel & SPA), а другото – да намалят цената с 15% (Оферта 15% отстъпка за директни резервации). И двете оферти отвеждат гостите до гейзера, от който блика най-горещата минерална вода в Европа, споделят за Bgtourism.bg домакините.

„Построихме крепостта на светкия живот у нас, добававяйки парченце скандинавски лукс – не просто хотелски стаи и апартаменти, а оазис на минимализма. Комфортна, функционална и стилна среда, където атмосферата и преживяването са наситени, нетрадиционни, винаги изненадващи и метаморфозно чаровни – ние го наричаме мечтаното бягство от еднообразието около нас“, споделя Радост Стоймирова – фронт офис мениджър в елегантния хотел.

Тя посочва, че екипът на хотела е посял семето на неподправения стил в близост до дивата красота на величествената Рила. Визията ни за иновации в туризма обръща представите и внася уникален стил в четиризвездното обслужване, допълва тя.

Гостите се отдават на специалната комбинация от различни СПА процедури в хотела – хамам, финландска сауна, парна баня, солна стая и леден фонтан. Всичко това раздвижва кръвта, отмива всяка следа от стреса и връща  жизнеността на гостите. Сред другите екстри са – две масажни помещения, козметично студио, модерно оборудван фитнес, както и релакс зона.

Новият хотел, който скоро ще отвори врати – 103 Alpine в Паничище, е продължението на бутиковия 103° Hotel & SPA.

„Отваряме съвсем скоро, за да пренесем своите гости в алпийска обстановка, далеч от любопитни погледи. Туристите могат да бъдат част от едно ексклузивно настаняване и преживяване в кътче, скрито в полите на Рила, далеч от любопитни погледи, където българските корени и природните елементи срещат модерния алпийски стил“, признава Стоймирова.

103° Hotel & SPA e член на Български съюз по балнеология и СПА туризъм

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

* публикация

Сподели публикацията