Бургас. Румънската нискотарифна авикомпания Blue Air пуска полети между Бургас и Клуж-Напока. Цените на билетите ще бъдат от 29.99 евро. Новата въздушна връзка започва от 20 юни и ще даде възможност на много румънски туристи, които обичат да почиват по Черноморието ни, бързо да се придвижат до него.
„Днес съм изключително обнадежден! Освен базата на Wizz Air и обявените полети, голям шанс за привличането и на румънски туристи в Бургас!
Благодаря на авиокомпания Blue Air, че изпълни поетия на срещите ни ангажимент и пуска нова нискотарифна линия от Бургас до Клуж-Напока, Трансилвания!
По време на предварителните ни разговори, компанията определи Бургас като стратегически пазар за Blue Air.
Разчитам много на туристическия бранш, за да рекламираме заедно региона и да компенсираме щетите, които пандемията нанесе върху туризма“, съобщи в своя фейсбук профил кметът на Бургас Димитър Николов.

Wizz Air обяви полети до 7 нови дестинации от Бургас, открива своя база в морския град

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията