Хисаря/Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

Хисаря. Мястото на балнеологията в Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България ще бъде обсъдена от представители на държавните институции, кметовете на СПА дестинации и инвеститорите в Медикъл/СПА сектора на България по време на Кръгла маса, организирана от Български съюз по балнеология и СПА туризъм в партньорство с Българска асоциация по подземни води.

Сийка Кацарова бе преизбрана за вицепрезидент на Европейската СПА асоциация

Това ще стане на кръгла маса на тема „Национален план за възстановяване и устойчивост и мястото на балнеологията. Възможности и заплахи“, която ще се проведе в СПА хотел Хисар (гр. Хисаря, бул. Генерал Гурко № 1) на 18 април 2022 г. (понеделник) от 14.00 ч.

Маргарита Куковска, СПА Хотел Хисар: Чистият въздух в Хисаря привлича гости от цял свят, хит сред туристите е възстановяваща и подмладяваща процедура

За участие в нея са поканени министрите на туризма Христо Проданов, на околната среда и водите Борислав Сандов, на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов, на енергетиката Александър Николов и на здравеопазването проф. Асена Сербезова.

В СПА хотел „Аугуста“ в Хисаря изготвиха специално пролетно предложение с грижа към здравето и настроението на гостите си (снимки+видео)

„Къде е мястото на българските балнеологични общини и Медикъл/СПА сектора в Инвестиция 7 от НПВУ: Развитие на използването на геотермална енергия в България за производство на електричество и топлинна енергия“ е един от основните въпроси, които ще бъдат дискутирани.

Иновативно: Туристи участват в археологически разкопки в Хисаря, откриха керамика от 3 век

Представителите на медиите могат да заявят своето присъствие до 15.04.2022 г. (петък) на e-mail: office@bubspa.org.

Сподели публикацията