Slide
Slide

Хисаря. В СПА Хотел „АУГУСТА“, Хисаря *** вярват, че всеки заслужава пълноценна почивка, професионална грижа за здравето и серия от зареждащи, емоционални изживявания. С тази мотивация и дългогодишните си традиции в гостоприемството, домакините винаги се стремят да удовлетворяват и надхвърлт очакванията на гости си.

По време на престоя си гостите на СПА хотел „АУГУСТА“ ще се насладят на професионално обслужване със специално внимание към техните индивидуални желания. „Предлагаме разнообразие от допълнителни услуги, предоставящи възможността да организирате почивката си изцяло според Вашите лични предпочитания“, споделя Георги Богданов.

Класическият ресторант „Аугуста“ предлага богато меню с национална, европейска, вегетарианска, диетична и лечебна кухня, добре подбран винен лист с местни и чужди вина и разнообразие от качествени алкохолни напитки.

Сертифицираният СПА център предлага над 100 процедури, извършвани от отзивчив, висококвалифициран персонал от специалисти с дългогодишен опит. СПА центърът на хотел “АУГУСТА” е един от най-мащабните в страната и Ви предлага професионална грижа за здравето и външния вид, в съчетание с множество приятни изживявания.

На Ваше разположение са:

Бъдете наши гости през март и се възползвайте от специалното ни делнично предложение с 15% отстъпка

„Здравей, Пролет“!

Резервирайте онлайн ТУК!

СПА Хотел „АУГУСТА“ e член на Български съюз по балнеология и СПА туризъм

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

 *публикация

Сподели публикацията