Slide
Slide

Бургас. Тази вечер в Бургас ще бъде дадено началото на тридневния Фестивал на рибата и виното. Някои от най-добрите бургаски заведения пренасят кухните и готвачите си във фестивалната зона в парк „Приморски“, за да сготвят на живо пред посетителите пресни морски деликатеси и рибни специалитети.

Специално подбрани изби от цялата страна ще представят най-добрите си вина, допълнени със съвети кое от тях с каква храна е добре да се съчетава.

Щурото семейно приключение „All inclusive“ се завръща в ефира, вторият сезон ни потапя в красотата на Велинград

Тази вечер в 20.30 часа фестивалът започва с много забавления, а на сцената ще се качат Стефан Вълдобрев и Керана и Космонавтите, а вечерта ще завърши с лятно кино под звездите и българския филм  „Завръщане“ на режисьора Ники Илиев.

Програмата в съботния ден започва още в 11 ч. с куклен театър, кулинарни демонстрации на известни готвачи, танци, винени демонстрации, игри и състезания, а вечерта ще приключи с концерт на Орлин Павлов, духовия оркестър Burgas Big Band и варненската джаз формация KARE! Вторият фестивален ден ще приключи отново с прожекция под звездите – този път ще гледаме филмът „Живи легенди“!

Репортаж от Анталия: Започнаха чартърите до турския курорт, вижте как посрещат едни от първите български туристи (видео)

В неделя програмата е още по-неустоима и отново започва с куклен театър, игри и забавления за цялото семейство.

Освен кулинарните демонстрации, на 13 септември 2020 ще се проведе и конкурс за „Най-добрата рибена чорба на Бургас“!

Освен че ще готви на живо пред публиката, Венци Куцаров от „Тутурутка“ ще разсмее посетителите със своето хумористично шоу!

Комедийната щафета ще поеме Георги Мамалев с неговото хумористично и комедийно представление, а краят на тазгодишния Фестивал на рибата и виното ще сложи неповторимата Йорданка Христова, която ще изпее за посетителите едни от най-хубавите български песни!

Хотелите на RIU в Обзор и Слънчев бряг отчитат успешен летен сезон

Фестивалната зона ще бъде разположена в парк „Приморски“ (до Експоцентър „Флора“) и ще работи от 16.00  до 23.00 ч на 11.09 и от 11.00 до 23:30 през останалите 2 дни.

Входът е свободен!

За повече информация, следете фейсбук страницата на събитието – https://www.facebook.com/festivalnaribata

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията