Güral Premier Tekirova - хотелът, в който почиват голяма част от българските туристи
Slide
Slide

Анталия. Първият чартърен полет на TEZ TOUR България от София до Анталия излетя на 4 септември, след като бяха премахнати ограниченията за пътуване до Турция, а родните ни туристи могат да изберат тази топла дестинация без PCR тестове и карантина при завръщането си.

Лично Бейзат Туналъ – генерален представител на компанията, отпътува също, за да се убеди на място, че всичко е на ниво още от качването на самолета до настаняването в хотела.

Виж видеото

От компанията не крият, че за последния месец има засилен интерес към почивките в Турция и дори удължиха чартърните полети до средата на октомври 2020. Цените на туристическите пакети продължават да бъдат изключително изгодни, което допринася за покачване броя на резервациите. Полетите на туроператора ще се осъществяват всеки петък през септември до средата на октомври 2020, а едни от най-предпочитаните и резервирани хотели остават GURAL PREMIER TEKIROVA 5 *, RIXOS PREMIUM BELEK 5 *, REGNUM CARYA 5 *, LONICERA RESORT & SPA 5 *, AMARA PREMIER PALACE 5 *, SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA 5 *.

В Hotel Güral Premier Tekirova 5*, Кемер, Анталия и в много други хотели са взети всички противоепидемични мерки, персоналът носи маски и ръкавици. Прави се дезинфекция постоянно и навсякъде. Изключително добро впечатления прави, че всички безалкохолни питиета са в малки бутилки, както и други често ползвани предмети са в еднократни опаковки. „Много ме впечатли, че пред входа на хотела и в ресторанта, маски и дезинфектанти се раздават на всекиго. Това демонстрира, че всички мерки против COVID-19 са взети и хората могат да си почиват без притeснения“, сподели за bgtourism.bg г-н Туналъ.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията