София. Телевизионният комедиен сериал „All inclusive“ се завръща в националния ефир тази вечер. Щурото семейно приключение, което започна на Черноморието, сега ни потапя в СПА столицата на Балканите – Велинград. Зрителите ще станат свидетели на интересните сцени – всеки петък, в 20 часа, в ефира на Нова телевизия. „Акцентът във втория сезон е към нашата красива природа и културни ценности“, заяви Ненчо Балабанов, който играе ролята на Христо – един от главните персонажи.

All Inclusive – еп. 1 – петък от 20:00 ч. по NOVA

🌬 Усещате ли лек планински вятър по лицето си?Това е, защото остават броени часове до старта на втория сезон на All Inclusive. ⛰ В петък прогнозата е за разкъсана облачност от усмивки и забавни слънчеви лъчи. А точно в 20:00 ч. по NOVA можете да се насладите на вечер, изпълнена с добро настроение в компанията на семействата Сиромашки и Чобанови. 👉 Не ги пропускайте!

Gepostet von All Inclusive am Mittwoch, 9. September 2020

Припомняме Ви, че снимките започнаха в края на юни, а последната сцена бе заснета на 14 август.

Велинград е сцената за втория сезон на All Inclusive

„All Inclusive“ е продукция на Нова Броудкастинг Груп с продуцент Краси Ванков („Hidalgo Productions“). Режисьори на сериала са Боя Харизанова и Александър Косев. Сценарият на втория сезон е дело на Иван Ангелов и Георги Иванов. Продължението на поредицата отново ще бъде озвучено от едноименната песен от сериала „All Inclusive“ в изпълнение на екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова, с музика и аранжимент на Марио Балтаджиев и текст на Иван Ангелов.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК