Slide
Slide

София. Три ексклузивни полета пуска авиокомпанията „България Еър“, които ще дадат възможност на българските туристи да посрещнат Великден в Перлата на Арабския свят, както и да се насладят на хубавото време в първата половина на месец май. Датите на директните полети от София до едно от седемте Арабски емирства са на 30 април, 5 и 10 май.

Билетите вече са в продажба и са на цени от 249 евро за двупосочен билет, с включен ръчен багаж до 10 кг и възможност за добавяне безплатнто на дамска чанта или чанта за лаптоп.

Пускат директен полет от Варна до Дубай на 3 април

Редовни полети по директната линия до слънчев Дубай ще започнат да се изпълняват от 30 септември, а удобното разписание с тръгване от София в четвъртък сутрин и връщане в късния следобяд на неделния ден гарантира на почиващите дълъг уикенд с максимално използване на времето за престой в крайната дестинация, както и за по-дълга класическа 8 или 10-дневна почивка. Компанията предлага и удобни връзки за Дубай и от Варна.

„България Еър“ пуска редовни полети до над 10 нови дестинации в Европа и Азия от пролетта

Междувременно националният превозвач разшири значително портфолиото си от дестинации и започва да лети до над 10 нови екзотични места, сред които са и гръцките острови Крит, Корфу, Родос.

Българската авиокомпания GullivAir показа новия си самолет (видео)

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията