Slide
Slide

Авиокомпанията вече има разрешение и за полети до Канада

София. Българската авиокомпания GullivAir получи вторият си Airbus А330.

Първият полет на машината е бил от София до Цюрих. Самолетът преди това е бил част от въздушната флота на Turkish Airlines.

Руски авиокомпании получиха разрешение за чартъри до България

Еърбъс A330 е пригоден да побере пасажерите в две класи – 251 в икономична класа и 18 в бизнес класа. Машината е разчетена за полети от 5 600 до 13 430 км. GullivAir ще получи още един A330 (LZ-AWY) през април и още три до края на 2021 година, научи още Bgtourism.bg.

https://twitter.com/i/status/1366100143733407751

Тази седмица авиокомпанията обяви, че е получила и правото да оперира по интернационални маршрути до Канада – на базата на спогодба между Канадското и Европейско законодателство.

Презареждане в Родопите: СПА хотел Орфей пуска нова програма от май 2021 г.

Припомняме Ви, че преди броени дни Bgtourism.bg обяви, че превозвачът вече разполага с такъв документ за директна връзка от София до Ню Йорк. Той извършва полети и до Доминиканска република и Малдиви.

Българската авиокомпания GullivAir получи разрешение за полети до САЩ

По неофициална информация намеренията на авиопревозвача са още това лято да обслужва редовни линии до Ню Йорк, Торонто и Делхи от Букурещ/София. Очакваме от авиокомпанията официално да обявят своите планове за развитие.

Стартирането на въздушните превози по тези линии ще разкрие нови възможности за туризъм и ще стимулира търговско-икономическите връзки с Канада и Северна Америка.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията