Slide
Slide

Москва. Две авиокомпании в Русия – Nordwind и Ikar (оперираща като Pegas Fly), получиха разрешение за чартърни програми до България за Лято ‘2021. Местните туроператори с огромно нетърпение очакват пътуванията до страната ни да бъдат разрешени, за да тръгнат резервациите. Припомняме Ви, че вече близо година въздушното пространство между двете държави е затворено заради пандемията, а за първи път масово руските туристи отсъстваха от родните ни курорти.

Nordwind има разрешение да лети 4 пъти седмично от Москва до Варна и Бургас. Превозвачът получи разрешение и за маршрути три пъти седмично до Бургас от Перм, а Ikar  – два пъти на седмица в същата посока. Авиопревозвачите имат сходни планове за полети от Уфа, Самара, Екатеринбург и Казан. Освен това Nordwind планира да лети три пъти седмично до Варна и Бургас от Санкт Петербург.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията