Slide
Slide

Сандански. По-малко от 10 дни остават до крайния срок на конкурса за туристически слоган, който община Сандански обяви. Предложенията се приемат до 20 март 2021 г. Наградният фонд за победителя е 500 лева.

„Община Сандански е утвърдена туристическа дестинация, лесно разпознаваема, притегателна и красива. За да представим и разгърнем цялостния туристически потенциал,  търсим вдъхновяващо послание, което да бъде неразделна част от концепцията на община Сандански за утвърждаване, развитие и популяризиране на дестинацията, както на българския, така и на международния туристически пазар“, съобщават от общинската администрация.

Община Трявна има ново туристическо лого

Слоганът ще бъде разпространяван във всички печатни рекламни материали, информационни и други носители, уеб сайтове, електронна реклама, социални мрежи и медии.

Избраха победител в конкурса за лого „Варна – 100 години курортен град“

В конкурса може да участват всички български и чуждестранни физически и/или юридически лица, всеки с до ТРИ предложения за туристически слоган на община Сандански, съответно на български и английски език.

Предложения за слоган могат да бъдат подавани само по електронен път, на e-mail: oba_sandanski@abv.bg

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията