Вече може да резервирате редовни директни полети до Дубай, Корфу, Родос, Крит, Солун, Будапеща, Киев и още много други топ дестинации

София. Над 10 нови редовни линии до едни от най-атрактивните градове в Европа и Азия предстоят за пътниците на „България Еър“ през 2021 година. На фона на съобщенията за редуциране на линии при други авиокомпании, националният превозвач ще изненада клиентите си с нови директни полети до Дубай, Корфу, Родос, Крит, Солун, Будапеща, Киев, както и до още много други топ дестинации.

Руската авиокомпания S7 Airlines обяви, че пуска неделни чартъри между Москва и Бургас от 28 март

Билетите за тях вече са в продажба и могат да бъдат резервирани, а маршрутите ще започнат да се изпълняват още през пролетта. За Дубай са планирани три ексклузивни полета за майските празници – на 30 април, 5 май и 10 май, като редовните полети по линията ще се изпълняват от 30 септември с два полета седмично – всеки четвъртък и неделя с удобно разписание и възможност за двупосочна връзка с тръгване от Варна. В края на април са и първите редовни директни полети до Будапеща и Киев, а за празничните дни от 21 май стартират и новите гръцки дестинации – Солун, островите Крит и Родос. На 11 юни предстои да се изпълни и първият директен полет на „България Еър“ до великолепния йонийски остров Корфу.

Пътническата застраховка на Wizz Air вече покрива COVID-19

Приятните изненади ще продължат през цялата година с още хубави новини и нови полети до още по-хубави дестинации. Авиокомпанията възстанови редовните си линии между София и Санкт Петербург и между София и Валенсия, за сезон лято 2021, като билетите за тях също вече са в продажба. Съвсем скоро „България Еър“ ще обяви и стартовата дата за още една нова редовна линия до Тенерифе, както и до още много други екзотични кътчета, до които досега можеше да стигнем само с чартърни полети. За повече информация може да следите уебсайта и социалните мрежи на „България Еър“. Билети може да закупите онлайн на www.air.bg, през мобилното приложение Bulgaria Air, от офисите и представителствата в страната и чужбина, както и от агентската мрежа.

В унисон с мисията си да гарантира комфортно и сигурно пътуване всички полети на националния превозвач се изпълняват съобразно най-високите хигиенни изисквания в интерес спокойствието и здравето на всички пасажери и след стриктна дезинфекция със сертифицирани препарати и UV машина, която световното списание TIME определя като едно от най-иновативните изобретения за 2020 година.

Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и да била зараза по въздушен път. Повече информация за всички мерки, които националният превозвач „България Еър“ е въвел в интерес на пасажерите си, прочетете тук.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA