Slide
Slide

Москва. S7 Airlines отваря чартърна линия от Москва до Бургас, съобщиха от руската авиокомпания. Полетите между руската столицата и българския град започват от 28 март 2021 г. и ще бъдат всяка неделя.

Авиокомпанията, известна със зеления си цвят на самолетите, съобщи, че открива чартърни полети и до още две дестинации – Малага (Испания) от 19 февруари – всеки вторник, както и от 23 февруари до Берлин (Германия) – всеки петък.

Ще се пътува! Отрицателен PCR или антигенен тест ще вдига карантината на българите при завръщането си в страната

„Тези категории пътници, на които е разрешено да летят съгласно настоящите ограничения, ще им бъде разрешено да летят. Самолетни билети за полети до Москва могат да закупят граждани на Русия, както и чуждестранни граждани, които имат право да влязат в Руската федерация.

За по-добро следващо лято: В Бургас поискаха през зимата да започнат уговорки за зелени коридори за туристи от Англия, Русия, Германия, Средна Европа и Скандинавия

Преди да се качат на полет, чужденците трябва да представят на контролните служители сертификат за отрицателен PCR тест за коронавирус със срок на валидност не повече от 72 часа. S7 Airlines си запазва правото да не позволява на пътниците, които не отговарят на посочените условия за превоз, да летят“, коментират от авиокомпанията. 

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията