Slide
Slide

Акаба. Български туроператори от днес подновиха чартърните си полети между София и Акаба, съобщи за Bgtourism.bg местният екскурзовод Халед Арафат. Последните организирани групи с български туристи, които той е посрещал, са били през май т.г.

„След близо 8 месеца отново посрещаме организирани групи с български туристи. Това е истински празник за мен. Температурата на въздуха е 35 градуса, а хубавото време ще ни позволи през следващите дни да се насладим на красивите и впечатляващи туристически обекти в Йордания“, сподели Арафат. Живакът в термометъра се очаква да скочи до 37 градуса на 12 октомври – вторник, според метеоролозите. Това дава възможност на сънародниците ни да забравят за ниските температури и дебелите дрехи в страната ни, да заложат на хубавото настроение и да разгледат красотите на Йордания с удобни летни дрехи с къс ръкав.

Петра е едно от най-забележителните места, които българските туроператори и туристи включват в програмата си

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията