Снимка Scuderia Ferrari
Slide
Slide

Истанбул. Стотици български туристи днес гледаха на живо Формула 1 в Истанбул. Голяма част от тях развяха и българските знамена. Надпреварата Гран При на Турция бе спечелена от финландеца Валтери Ботас, а близостта на мегаполиса до страната ни изкуши голяма част от феновете на високите сторости, професионалите пилоти и скъпите болиди, за да отскочат до Истанбул.

Снимка Тодор Иванов

Цените на билетите за състезанието варираха от 30 до 415 евро, а самата екскурзия се предлагаше на българските туристи от 199 лв до 260 лв – с включен билет.

„Интересът беше изключителен и до последния час на състезанието имаше запитвания за билети. Успяхме да организираме всичко на място и да задоволим всеки един, който е поискал билети. Пистата бе страхотна и атмосферата беше невероятна дори и под дъжда“, заяви за Bgtourism.bg Тодор Иванов, чиято компания е официален партньор на Формула 1.
Снимка Тодор Иванов
„Над 300 клиента се довериха на Condor Sport Travel and Еvents и Туристическа агенция Експрес да посетят Формула 1 в Истанбул. Чакахме този момент 10 години и днес сбъднахме много мечти!“, добави Иванов. Предстои надпреварата в Будапеща, към която сънародниците ни традиционно проявават интерес.
Снимка Scuderia Ferrari

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията