София, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Хотел Best Western Premier Plovdiv Hills е финалист за Balkan Awards of Tourism Industry 2021.

София. Столицата ни ще се превърне в туристическа столица на България заради седмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2021, съобщава ВИП Комюникейшън.
Събитието, което ще отбележи значимите постижения на компаниите, които  работят в най-важната сфера за развитието на полуострова и най-засегната от Ковид-кризата, ще се състои на  02.12. 2020 г. от 20 ч. в емблематичния 5-звезден хотел Маринела.
Ще бъдат връчени призове в категории за местна власт с развитие на туризма, за иновации и инвестиции в туризма, за социална отговорност в туризма, както и за Фестивален, Културен, Бизнес, Здравен, СПА и Еко туризъм. Ще бъдат отличени също най-добрите туристически дестинации, най-добрите 3-4-5 звездни хотели, туристически агенции и др.
Сред финалистите е новото бижу на Пловдив, което е част от бизнес концепцията на американска верига – Best Western Premier Plovdiv Hills.
Хотелът отваря врати през 2019 г. и се налага като най-луксозното място за настаняване за всички туристи, пътуващи по бизнес. Идеята на проекта Best Western Premier Plovdiv Hills е вдъхновена от желанието за създаване на авангардна, модерна,удобна сграда, която да се впише безупречно в цялостната визия на бранда и да обогати бизнес средата на град Пловдив. Именно това, откроява хотела от другите и го превръща в най-желаната бизнес дестинация. Той е с перфектна локация, близо до забележителностите на хилядолетният Древен Пловдив, както и с бърз достъп до летището на града.
С оригинални идейни решения и прецизност при изпълнението им е постигнат максимално ефектен резултат, който да удовлетвори и да надхвърли очакванията на най-взискателните гости. Създаден е хотелски интериор в модернистичен стил, който се отличава с акцент към всеки детайл в един интерактивен диалог с природата и екстериора. Помещенията са големи и осигуряват комфорт и спокойствие на посетителите. Обстановката предразполага както към ползотворна работа, така и към пълноценна почивка.
Best Western Premier Plovdiv Hills разполага с 50 луксозно обзаведени помещения по най-високи международни стандарти, както и с мултифункционална конферентна зала за провеждане на мероприятия и събития с бизнес характер. Залата има пълно конферентно техническо оборудване.
За гостите на хотела ресторант Plovdiv Hills предлага изискани ястия за всеки вкус. А в Лоби бар Blue Lounge се сервират богат асортимент от освежаващи напитки, подходящи за отмора от дълго пътуване, или среща на бизнес партньори и приятели. Повече за Балканските награди вижте тук.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията