Slide
Slide

София. Министърът на туризма доц. д-р Стела Балтова ще открие шестото издание на „Хотелски форум 2021“. Началото е насрочено малко след 9 часа на 12 октомври – вторник, а домакин отново е Гранд хотел Милениум в София.

Гранд хотел Милениум, снимка Руслан Йорданов

Традиционен медиен партньор на едно от най-значимите събития в индустрията е Bgtourism.bg.

Вижте всички лектори в програмата тук:
Вижте самата програма тук:

Най-голямото професионално събитие в туризма в България отново ще събере инвеститори и мениджъри на хотели и хотелски групи, които ще обсъдят ситуацията, предизвикателствата и възможностите в бизнеса. Сред лекторите и участниците ще бъдат също туроператори, директори на летища, представители на авиокомпании, архитекти и интериорни дизайнери, официални лица.

Хотелският форум ще се проведе със съдействието на стратегическият партньор и домакин на събитието Гранд Хотел Милениум София, златния спонсор TOP Rent-a-Car, както и с подкрепата на Eurodesign Systems, Studio Zappriani, Mexon, Техномаркет, Москов § Син, Kärcher, Krebe-Tippo, IntesA, ВЕК – Хотелски консумативи, Биодит, Булспейс и Чар.

Георги Дучев – изпълнителен директор на Българската асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели и организатор на „Хотелски форум“

Организации-партньори са Българската асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели (BAHE), Българският съюз по балнеология и СПА туризъм, БХРА, АБТТА и други.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията