Стела Балтова ще открие шестото издание на “Хотелски форум ‘2021”, вижте програмата
Стела Балтова ще открие шестото издание на “Хотелски форум ‘2021”, вижте програмата
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Министърът на туризма доц. д-р Стела Балтова ще открие шестото издание на “Хотелски форум 2021”. Началото е насрочено малко след 9 часа на 12 октомври – вторник, а домакин отново е Гранд хотел Милениум в София.

Гранд хотел Милениум, снимка Руслан Йорданов

Традиционен медиен партньор на едно от най-значимите събития в индустрията е Bgtourism.bg.

Вижте всички лектори в програмата тук:
Вижте самата програма тук:

Най-голямото професионално събитие в туризма в България отново ще събере инвеститори и мениджъри на хотели и хотелски групи, които ще обсъдят ситуацията, предизвикателствата и възможностите в бизнеса. Сред лекторите и участниците ще бъдат също туроператори, директори на летища, представители на авиокомпании, архитекти и интериорни дизайнери, официални лица.

Хотелският форум ще се проведе със съдействието на стратегическият партньор и домакин на събитието Гранд Хотел Милениум София, златния спонсор TOP Rent-a-Car, както и с подкрепата на Eurodesign Systems, Studio Zappriani, Mexon, Техномаркет, Москов § Син, Kärcher, Krebe-Tippo, IntesA, ВЕК – Хотелски консумативи, Биодит, Булспейс и Чар.

Георги Дучев – изпълнителен директор на Българската асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели и организатор на “Хотелски форум”

Организации-партньори са Българската асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели (BAHE), Българският съюз по балнеология и СПА туризъм, БХРА, АБТТА и други.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията