Slide
Slide

Албена. Министърът на туризма доц. Стела Балтова ще посети този четвъртък ваканционно селище „Албена“. Поводът за визитата са противоепидемичните мерки срещу Ковид-19, въведени в курорта, както и провеждането на ваксинацията на служителите в туристическата индустрия.

Припомняме Ви, че министър Балтова заяви, че основен приоритет на българското правителство е запазване на здравето – както на гостите, така и на служителите в сектора на туризма, които предлагат устойчив и висококачествен туристически продукт.

Албена е по-подготвена от всякога за летния сезон, ще посреща гостите си със 100% ваксиниран персонал от подлежащите на ваксинация

В курорта ще бъдат главният държавен здравен инспектор – доц. Ангел Кунчев, и директорът на Регионална здравна инспекция (Добрич) д-р Светла Ангелова. Туристическото ведомство и здравните власти ще посетят ваксинационния център и ще се запознаят с противоепидемичните мерки в Албена. На място те ще се уверят в готовността и грижата на домакините относно здравето на служителите, партньорите и на гостите си.

Чисто и красиво е в Албена, гостите на курорта се наслаждават на впечатляващия Розариум с хиляди цветя (снимки)

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията