Официално! Стела Балтова оглавява туристическото министерство
Официално! Стела Балтова оглавява туристическото министерство
Slide
Slide
Slide
Slide

Албена. Министърът на туризма доц. Стела Балтова ще посети този четвъртък ваканционно селище “Албена”. Поводът за визитата са противоепидемичните мерки срещу Ковид-19, въведени в курорта, както и провеждането на ваксинацията на служителите в туристическата индустрия.

Припомняме Ви, че министър Балтова заяви, че основен приоритет на българското правителство е запазване на здравето – както на гостите, така и на служителите в сектора на туризма, които предлагат устойчив и висококачествен туристически продукт.

Албена е по-подготвена от всякога за летния сезон, ще посреща гостите си със 100% ваксиниран персонал от подлежащите на ваксинация

В курорта ще бъдат главният държавен здравен инспектор – доц. Ангел Кунчев, и директорът на Регионална здравна инспекция (Добрич) д-р Светла Ангелова. Туристическото ведомство и здравните власти ще посетят ваксинационния център и ще се запознаят с противоепидемичните мерки в Албена. На място те ще се уверят в готовността и грижата на домакините относно здравето на служителите, партньорите и на гостите си.

Чисто и красиво е в Албена, гостите на курорта се наслаждават на впечатляващия Розариум с хиляди цветя (снимки)

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията