Slide
Slide

Албена. Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев и представители на Министерство на туризма ще посетят ваканционно селище „Албена“ този четвъртък.

След цяла година опит, Албена е по-подготвена от всякога за летния сезон 2021 и ще посреща гостите си със

100% ваксиниран персонал от подлежащите на ваксинация

и изключително добри мерки за безопасност и дезинфекция.

Доц. Кунчев и представители на министерство на туризма, ще посетят курорта на 10.06.2021 г. (четвъртък) от 10 ч., като ще проследят целият процес от пристигането на гостите в комплекса, както и поставянето на ваксинации в сертифициран собствен Център за ваксинация, който действа от началото на април.

Екип на Bgtourism.bg днес бе в курорта и лично се убеди във всички въведени мерки за безопасност, както и огромното желание и осъзнатост сред работещите, че най-добрият начин да се противопоставят на коронавируса и да се осигури безопасна ваканция за гостите, е ваксинацията.

Припомняме Ви, че още през миналата година любимият на всички курорт бе първият, който въведе ясно разписани правила за действие в разгара на пандемията COVID-19 и още от тогава се превърна в пример за всички останали в бранша.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията