Slide
Slide

Истанбул. Посетителите на традиционното международно туристическо изложение EMITT се интересуват от културен и здравен туризъм в България, съобщи за Bgtourism.bg Красимира Стоянова – изпълнителен директор на „Албена тур“, официален туроператор на „Албена“ АД.  Експото започна днес и ще продължи до 12 февруари. Българският курорт разкрива своите възможности за туризъм – СПА и балнео туризъм, медицински туризъм, спортен туризъм, културен туризъм, конгресен туризъм и др.

В Истанбул започна туристическото изложение EMITT (снимки)

„Като наш съсед Турция има голям потенциал. Сега е моментът за по-сериозно рекламно присъствие на България на този пазар, за да може да привлечем повече туристи. Инфотур с журналисти и блогъри от Турция ни е изключително важен в момента, за да се възползваме от съживяването на туризма след пандемията. Черноморските ни курорти са идеални за лечебен и за семеен туризъм. Разчитаме, че Министерството на туризма ще съдейства това да се случи в най-скоро време, за да можем да привлечем гости от Турция още през 2022 г.“, сподели Красимира Стоянова.

Посетителите се интересуват дали има облекчения за влизане в страната, а блогъри проявяват интерес към инфотурове на Министерството на туризма, чрез които личностите с много последователи да разкрият пред турската аудитория възможностите за туризъм в България.

В Албена са оптимисти за предстоящия сезон, привличат гости с нови възможности и с иновативна рекламна кампания

Джансел Даудова и Драгомир Ивановски печелят вниманието на посетителите с актуална и интересна информация за предстоящия туристически сезон в Албена

Албена е удобна дестинация за турските туристи, които могат не само с личен автомобил или автобус, но и със самолет лесно и бързо да стигнат до курорта ни чрез въздушната връзка Истанбул-Варна.

Експо 2020: Албена – най-зеленият морски оазис на България, се представи в Дубай

Днес 5-звездните хотели могат да задоволят изтънчения вкус на гостите от южната ни съседка, като 3 и 4-зведните на първа линия и в парковата зона също могат да предложат пълноценна ваканция на почиващите. Всички сънародници, които са в Истанбул и имат желание да посетят изложението, могат да направят това до събота и лично да получат информация за атрактивните предложения, с които курорта „Албена“ се представя в тазгодишното издание на ЕMITT.

В Германия и Австрия започва масирана рекламна кампания за курорта „Албена“

Сподели публикацията