Slide
Slide

София. Правителството днес определи „Гъливеър“ ЕООД за въздушен превозвач, които да оперира по две международни въздушни линии до Тайланд и Малдиви.

Назначеният въздушен превозвач е заявил готовност да започне да изпълнява редовни полети по линията София – Банкок – София с честота два пъти седмично, в петък и неделя.

Изпълняването на редовни полети по договорената линия ще създаде пряка въздушна свързаност между Република България и Кралство Тайланд ще подобри свързаността на страната ни с региона на Южна Азия. Това ще благоприятства развитието на сътрудничеството в различни сфери.

Българската авиокомпания GullivAir внася красота и елегантност в небето

Днес от Министерски съвет обявиха „Гъливеър“ ЕООД за въздушен превозвач, които да оперира и по международната въздушна линия София – Мале – София.

Авиокомпанията заявила готовност да започне да изпълнява редовни полети по линията София – Мале – София с честота два пъти седмично, в петък и неделя.

Изпълняването на редовни полети по договорената линия ще създаде пряка въздушна свързаност между Република България и Република Малдиви и ще подобри свързаността на страната ни с региона на Южна Азия. Това ще благоприятства развитието на сътрудничеството в различни сфери и ще предостави нови възможности за пътувания на гражданите от двете страни, както и за привличане на пътникопоток от съседни държави.

Сподели публикацията